MOJPOSAO

Posjeti Virtualni sajam karijera, pronađi posao i osvoji bogate nagrade

04.10.2018 u 18:07

Bionic
Reading

Ovogodišnji Virtualni sajam karijera i znanja opet je okupio renomirane poslodavce koji zapošljavaju na različitim pozicijama, a na koje se možete prijaviti do 11. listopada

Pronađite svoj idealan posao i popričajte s poslodavcima.

Zlatni izlagač Virtualnog sajma, Kaufland d.d., zapošljava na 11 različitih pozicija: Mesar, Kontrolor distribucije letaka, Radnik u prodaji, Radnik za poslove čišćenja i zbrinjavanja otpada, Pripravnik – koordinator protoka robe, Radnik na pripremi robe, Tajnik/ca Uprave, Referent u nabavi, Specijalist za izgradnju, Referent u sektoru Upravljanja lancem opskrbe. Poslodavac nudi razne benefite: božićnicu, darove za djecu, edukacije, parking, prijevoz, plaćen prekovremeni rad. Za više detalja posjetite njihov štand na Virtualnom sajmu karijera i znanja.

Ove godine na Virtualnom sajmu kao srebrni izlagač predstavlja se Ad Plastik s 10 otvorenih pozicija u Solinu i Zagrebu. Između ostalog zapošljavaju: Alatničara, Inženjera razvoja proizvoda, Koordinatora sustava kvalitete, Radnika na održavanju. Sve detalje o otvorenim pozicijama i prednostima rada u Ad Plastiku pogledajte na sajmu.

Tvrtka Tipico također se predstavlja na Virtualnom sajmu s otvorenim pozicijama u Slavonskom Brodu: Poslovni analitičar i Asistent/administrator u odjelu ljudskih resursa. Poslodavac ističe da podržava različitosti, provodi društveno odgovorne projekte te provodi istraživanje korporativne kulture. Oglasi su aktivni do 12. listopada.

AVL – AST tvrtka dio je AVL List GmbH, najveće svjetske kompanije za razvoj, simulacije i ispitivanje pogonskih sustava za osobne automobile, kamione i velike motore sa sjedištem u Grazu. Rezultat zajedničkog truda timova je stalni rast kompanije koji osigurava stabilno radno okruženje, s vrlo niskom fluktuacijom i iznadprosječnim primanjima. Ako se želiš razvijati koristeći najnovije tehnologije, prijavi se na neke od otvorenih pozicija na Virtualnom sajmu koji traje do 11. listopada.

Tvrtka Analyticom specijalizirani je pružatelj softvera sa sjedištem u Hrvatskoj te uredima u Splitu, Zagrebu i Rijeci. Najistaknutiji proizvodi su expertni sustavi za upravljanje konkurencijom i ERP, integrirano rješenje za upravljanje poslovanjem. Trenutno zapošljavaju QA inženjera, Senior i Junior Java Developera, Senior iOS i Android developera te Technical Team lead. Oglasi su otvoreni za Split, Rijeku i Zagreb, a prijaviti se možete do 11. listopada u sklopu Virtualnog sajma.