MOJPOSAO

Pošaljite prijavu: Očekuje vas raznolika ponuda poslova!

22.09.2017 u 13:52

Bionic
Reading

Kraj ljeta tradicionalno donosi i više zanimljivih prilika za promjenu posla. U suradnji s portalom MojPosao odabrali smo najzanimljivije

Spremni ste za rad u Njemačkoj? Imate obrazovanje elektrotehničkog smjera i barem osnovno poznajete njemački jezik? Depping je otvorio poziciju za Industrijskog električara, a poslodavac osigurava: plaćene doprinose, plaćeni dopust i božićnicu, dodatak na prehranu, bruto satnicu od 13,50 EUR, naknadu troškova prijevoza te smještaj. Sve ostale detalje pročitajte u oglasu.

Frizerski studio EURO – K za njegu kose s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom traži samostalnog i komunikativnog Frizera. Ukoliko ste osoba s iskustvom, ovo je idealna prilika da unaprijedite svoja znanja jer poslodavac nudi odlične uvjete, mogućnost edukacije te stimulaciju na plaću kao dodatni poticaj. Prijavite se na oglas do 2. listopada.

Studio interijer zapošljava Montera namještaja/ stolara koji će se baviti montiranjem namještaja, kuhinja, stolarija. Posao se obavlja od ponedjeljka do subote na terenu. Poslodavac nudi plaću od 8.000 do 15.000 kuna. Prijave su do 4. listopada.

Foreo ima misiju ispitati konvencionalno razmišljanje te radeći na projektima mijenjati svijet. Sa svojim proizvodima razbili su neke mitove u industriji ljepote, a to je tek početak. Sada zapošljavaju Marketing Operations Coordinatora, čije će glavno zaduženje biti sagledavanje svih aspekata marketinških operacija u globalnom odjelu marketinga. Sve detalje pročitajte u oglasu.

Nautika zapošljava Samostalne konobare za restorane Dubravka, Panorama i Nautika i to za sezonu 2018. Idealan kandidat ima 3 godine radnog iskustva, poznaje najmanje 2 svjetska jezika. Početak rada je odmah pa se svakako prijavite na oglas što prije.