MojPosao

Pokreni karijeru u pravom smjeru! Prilika za novi posao

28.01.2021 u 15:46

Bionic
Reading

Portal MojPosao za vas je ''pretresao' tržište rada i izabrao zanimljive oglase

TARGET Executive Search je tvrtka koja se bavi pronalaženjem pravih ljudi - koji mogu postići ciljeve kompanije. Za međunarodnog klijenta iz turističkog sektora traže Glavnog računovođu (m/ž) koji će biti odgovoran za računovodstvene aktivnosti poslovanja tvrtke u Hrvatskoj. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 5 godina relevantnog radnog iskustva i sveučilišnu diplomu iz financija te izvrsno poznavati računovodstvena i porezna pravila. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 3. veljače.

KM CROATIA pod motom 'jedinstvena kombinacija preciznosti i snage' objedinjuje dva najbrže rastuća metalurška poduzeća u Hrvatskoj, KM Kovnica i KM Alati, koja se bave izradom i obradom metala za autoindustriju. Želiš li i ti biti dio dinamičnog tima koji svojim progresivnim i pozitivnim pristupom kreira uspjeh? Pridruži im se na poziciji Asistent u ljudskim potencijalima (m/ž). Nude ti raznovrsne prilike za stručni i osobni razvoj, sustavno razrađen plan uvođenja u posao te inspirativno i dinamično radno okruženje. Oglas ostaje aktivan do 3. veljače.

Navela je vodeće regionalno poduzeće u prodaji brodskih dizel motora i opreme za rekreativno i radno tržište. U svrhu jačanja tima traže kvalitetne i motivirane zaposlenike na poziciji Specijalist prodaje (m/ž). Idealan kandidat ima 5 godina iskustva u poslovima prodaje ili savjetovanja klijenata. Nude kolegijalnu i dobru atmosferu, kontinuirane edukacije (najmanje jednom godišnje u inozemstvu) te naprednu opremu i komunikacijske alate. Ako si se prepoznao u ovom oglasu za rad u Puli, svoj CV im možeš poslati do 2. veljače.

Optimarisk, društvo za obavljanje brokerskih poslova u osiguranju i reosiguranju u svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja, zapošljava Brokera u osiguranju i reosiguranju (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva pisanu i usmenu komunikaciju s klijentima i osiguravateljima, procjenu rizika u osiguranju te rješavanje odštetnih zahtjeva. Novim kolegama tvrtka nudi stimulativna primanja i nagrade za ostvarene rezultate, kontinuiranu edukaciju i poticajnu radnu okolinu. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 2. veljače.

Liburnia Riviera Hoteli vodeća su hotelska kuća na Kvarneru. Upravljaju sa 20 hotela i villa te autokampom na Opatijskoj rivijeri, baštineći pritom tradiciju u hotelijerstvu dulju od 125 godina posebice u kongresnom i wellness turizmu. Kako bi osnažili svoj postojeći tim djelatnika, tvrtka je u potrazi za osobama koje će spremno uskočiti u 'ispražnjene cipele' Masera (m/ž) i Kozmetičara (m/ž). Ako su te zainteresirali, javi im se do 5. veljače.