TRŽIŠTE RADA

Pogledajte pet zanimljivih oglasa za posao

12.05.2016 u 14:27

Bionic
Reading

Tražite posao? Proučite najnovije poslovne prilike objavljene na portalu MojPosao

Neovisna maloprodajna tvrtka KRM zbog proširenja opsega posla, zapošljava kandidata na poziciji Store Assistant ECCO. Osoba treba poznavati prodajni proces, znati preuzeti odgovornost za prodaju i poslovanje te biti spreman na prilagodbu promjenama. Poslodavac nudi stalnu edukaciju, mogućnost napredovanja i motivirajuća primanja u skladu s postignutim rezultatima. Prijavite se na oglas do 18. svibnja.

ARP Lučko u potrazi je zaDiplomiranim inženjerom / Inženjerom elektrotehnike. Budući zaposlenik bit će zadužen za programiranje industrijskih PLC sustava (SIMATIC: STEP 7, PCS 7, WINCC) te za izradu projektne dokumentacije. Kandidat će na korištenje dobiti i službeni mobitel. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas putem MojPosao do 25. svibnja.

Jedan od vodećih uvoznika automobila u Republici Hrvatskoj, Autowill, zbog širenja poslovanja traži više Autolimara / Autolakirera. Potrebno je radno iskustvo na autolimarskim ili autolakirerskim poslovima te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Pošaljite prijavu do 16. svibnja.

Tvrtka Pinky-s specijalizirana je za rad u betonskoj industriji. Između ostalog, bavi se i proizvodnjom strojeva specijalne namjene te razvojem softverskih rješenja za betonsku industriju. Pinky-s zapošljava Automatičara PLC programera s relevantnim radnim iskustvom. Kako bi uspješno izvršavao sve zadatke, kandidat mora poznavati rad na PLC-ima Siemens, Omron i programima za vizualizaciju, elektromotorne pogone te komunikacijske protokole i bežične komunikacije u industriji. Prijave traju do 17. svibnja.

Emakina se nalazi u top tri nezavisne digitalne komunikacijske grupe u Europi i zapošljava više od 700 stručnjaka. Trenutno traže osobu na poziciji Java Developer za ured u Beču. Kandidat mora biti stručnjak za Javu i odlično poznavati softverske dizanjerske obrasce i metodologiju. Ovisno o kvalifikacijima i iskustvu kandidata, početna plaća iznosi 2.600 eura. Ako ste željni novih izazova, prijavite se na oglas do 18. svibnja.

Prijavili ste se na oglas za posao i pozvani ste na razgovor? Odlično! Pripremite se za pregovore o plaći s najvećim istraživanjem plaća u zemlji