VEljko ostojić

Pogledajte luksuznu vilu koju renta bivši ministar turizma

15.05.2017 u 17:55

Vila bivšeg ministra turizma Veljka Ostojića

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Bivši ministar turizma Veljko Ostojić vlasnik je luksuzne vile Vista u istarskom mjestu Zamask. Ostojić se ne pojavljuje u javnosti otkako je dao ostavku na ministarsku poziciju u vladi Zorana Milanovića, čak nije ni komentirao to da je Uskok odbacio prijavu protiv njega u slučaju Bale, što ga je koštalo funkcije

Turizma se Ostojić davno prihvatio. Vodio je velike turističke firme, od 1995. do 2000. bio je direktor Turističke zajednice Istarske županije, u vladi Ivice Račana kratko je obnašao funkciju zamjenika ministrice turizma Pave Župan Rusković (dok IDS nije napustio Vladu), nakon ostavke u Milanovićevoj vladi zbog afere sa zemljištem u Balama vodio je Karismu Hotels Adriatic (zajednička tvrtka Karisma Resort Internationala iz Meksika, Agrokora i TUI Travela, čiji je suvlasnik bio Ivica Todorić, vlasnik Agrokora), a trenutačno je direktor Agrolagune. 

Raskošna vila za šestero od 250 četvornih metara, s bazenom od 60 kvadrata i parkiralištem za četiri automobila, dotjerana do zadnjeg detalja, odnedavno je u ponudi istarskog turizma.

'Kuća zasigurno pripada među najljepše od onog što u tom segmentu nudi domaći turizam, a to i ne čudi jer interijer potpisuje dizajner poznat po kreativnosti, Boris Ružić. Vila u istarskom seocetu središnje Istre, nedaleko od Pazina, nije njegov prvi uradak, a javnost ga je upoznala i kao organizatora bajkovitih događaja. Jedan od njih je, recimo, Severinino vjenčanje', piše Večernji list. 

Osim Ostojića, na tržištu je moguće pronaći vilu bivšeg šefa HGK Nadana Vidoševića. Na internetskoj stranici njegove vile moguće je zaviriti u unutrašnjost kuća, vidjeti kako izgledaju bazen i sobe te proučiti dio ukrašen odstrijeljenom divljači.

S Vidoševićevom kćeri Zrinkom, čiji je kontakt ostavljen na stranici, mogu se dogovoriti svi detalji najma. Imanje je opisano kao idealno za vjenčanja i proslave, a preferira se da onaj tko unajmljuje uzme sva tri objekta.