odgovoran pristup

Pogledajte čime je dm nagradio svoje radnike za rad u izvanrednim okolnostima

  • Autor: T. O.
  • Zadnja izmjena 29.10.2020 15:05
  • Objavljeno 29.10.2020 u 15:05
tportal

Izvor: dm / Autor: dm

U znak zahvalnosti za iznimno velik trud i angažman u zahtjevnim i nepredvidivim uvjetima koji su posljedica epidemije koronavirusa, dm je sve djelatnice i djelatnike nagradio dm darovnom karticom u iznosu od 1.650 kuna, javljaju iz te kompanije

"Okolnosti uzrokovane epidemijom koronavirusa utjecale su na naš svakodnevni život i rad. Naše kolegice i kolege svojim zalaganjem i predanošću omogućili su da dm ostane mjesto sigurne i ugodne kupnje. U ime cijele tvrtke, zahvaljujem im što i dalje pokazuju kako su zajedništvo i solidarnost najveća snaga dm-a. Trudit ćemo se i nadalje osigurati najvišu razinu zaštite zdravlja djelatnika i kupaca. Vjerujemo kako je odgovoran pristup, uz pridržavanje mjera i preporuka nadležnih institucija, jedini ispravan put"“, izjavila je Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa u dm-u.

dm je u veljači krenuo s prvim mjerama prevencije širenja zaraze te zaštite zdravlja djelatnika i kupaca. Svi djelatnici upoznati su s načinima i oblicima prevencije te im je dm osigurao potrebnu opremu kako bi mjere primijenili na radnom mjestu. Na blagajne svih prodavaonica dm je postavio zaštitne pregrade od pleksiglasa, a za lakše pridržavanje preporuka i mjera, dm je kupcima osigurao besplatne maske za kupnju, javljaju iz dm-a.

"Kontinuirano ulaganje u zadovoljstvo djelatnika među najvažnijim je odrednicama poslovanja dm-a. Uz iznadprosječna primanja, kao i brojne druge mogućnosti za profesionalni i osobni razvoj, dm je djelatnicima osigurao između ostalog i 10.000 kuna naknade za svako rođeno ili posvojeno dijete. Važnost kvalitetnog odnosa prema djelatnicima potvrđuje i nezavisno istraživanje portala MojPosao prema kojem je dm u Hrvatskoj sedam godina proglašen najboljim poslodavcem i 11 godina zaredom poslodavcem prvog izbora", stoji u priopćenju dm-a.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!