OSVJEŽENI KONCEPT

Poduzetnički podcast Tee Zavacki okuplja 25.000 poduzetnika i kreativaca

05.12.2023 u 14:57

Bionic
Reading

Jedan od najslušanijih poduzetničkih podcasta u Hrvatskoj i regiji, #radimposvom poduzetnice i biznis mentorice Tee Zavacki u novoj sezoni predstavlja ‘osvježeni’ koncept u kojem će osim savjetovanja poduzetnika ugostiti predstavnike javnog života, umjetnosti, novinarstva, glazbe, znanosti i poduzetništva

Mišljenje kako uspješni poduzetnici moraju raditi dvoznamenkasti broj sati dnevno, pritom zaboravljajući vlastite potrebe, hobije i slobodno vrijeme sve više nastojimo ostaviti u prošlosti.

Kako se navodi u objavi za medije, Tea svojim radom pokazuje kako postoji balans između privatnog i poslovnog te da je isti poželjan. U čemu je njezina tajna jednom tjedno otkriva kreirajući podcast koji nije ostao neprimjećen.

Od pokretanja ovaj nišni podcast ima više od 100.000 pregleda na YouTubeu te više od 55.000 preuzimanja na podcast platformama, a epizode se s nestrpljenjem iščekuju svake srijede.

Govoreći o podcastu, Tea Zavacki ističe: 'Budući da svakodnevno podržavam poduzetnike u razvoju njihovog poslovanja, #radimposvom podcast je prilika da dio tih primjera i strategija iz prakse podijelim sa širom zajednicom. Poduzetništvo je za mene definicija izazovne i ispunjavajuće karijere i ako kroz #radimposvom podcast mogu doprinijeti razvoju poduzetničke kulture u regiji - nitko sretniji od mene!'

Kroz godine rada, Tea je okupila zajednicu pratitelja i klijenata. Prva epizoda s gostima bit će dostupna već krajem godine.