REAL VIENNA

Pet županija u lovu na investitore

  • Autor: Ivica Kruhoberec
  • Zadnja izmjena 24.05.2011 11:11
  • Objavljeno 24.05.2011 u 09:33
novi hotel u vž toplicama traži investitore web

novi hotel u vž toplicama traži investitore web

Izvor: tportal.hr / Autor: Ivica Kruhoberec

Nastupom na sajmu Real Vienna 2011, pet županija sjeverozapadne Hrvatske prvi put zajednički kreće u lov na investitore

Na najvećem sajmu usredotočenom na promet nekretninama i investicije u središnjoj i istočnoj Europi, koji se u utorak i srijedu održava u Beču, predstavnici Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije, odnosno dvadesetak gradova i općina s njihovih područja, predstavit će mogućnosti ulaganja na svom području.   

Uz pogodnosti ulaganja u poslovne zone i gospodarstvo, tijekom prvog zajedničkog nastupa posebno će predstaviti mogućnosti ulaganja u hotelske te turističke projekte, odnosno proširenja već postojećih kompleksa.

Tako će se u sklopu Gospodarskog foruma regije Sjeverozapadna Hrvatska s područja Međimurja predstaviti mogućnosti ulaganja u Terme Sv. Martin na Muri, Krapinsko-zagorske županije u Terme Tuhelj, Zagrebačke županije u Terme Jezerine te Specijalnu bolnicu Naftalan, a Varaždinske županije u Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim Toplicama. 

'Medicinski turizam bilježi velik rast u svijetu i zato smo se odlučili na predstavljanje projekta u Varaždinskim Toplicama, koje, osim tisućljetne tradicije korištenja geotermalne vode, imaju vrhunske stručnjake te iznimno povoljan prometni položaj. Uz to, Varaždinska županija nudi investitorima već riješene imovinsko-pravne odnose te uređenu prostorno-plansku dokumentaciju za projekt rekonstrukcije postojećih kapaciteta bolničkog kompleksa i hotelskog smještaja, kao i projekt gradnje novog spa hotela Jupiter te suvremenog spinalnog i novog specijalističkog bolničkog krila', kazao je varaždinski župan Predrag Štromar, koji s obzirom na pripremljenost i atraktivnost ponuđenog projekta puno očekuje od nastupa u Beču, gdje će se okupiti više od 200 izlagača iz dvadesetak zemalja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi