mojposao

Ovog tjedna zapošljava se savjetnik za osiguranje u Croatia osiguranju

13.12.2018 u 13:19

Bionic
Reading

MojPosao donosi kratki pregled oglasa na koje se možete prijaviti već danas

Biti savjetnik za osiguranje u Croatia osiguranju više je od prodaje, jer kroz taj posao pomažete ljudima da donesu dobre odluke za sebe, svoju obitelj i poslovanje. Ako želite raditi u uspješnom, profesionalnom okruženju i imate izražene komunikacijske vještine, ovo je posao za vas. Prijavite se na oglas do 16. prosinca.

Sport Vision za trgovine u Zagrebu i IKEA Oultetu zapošljavaju prodavača s iskustvom u maloprodaji. Također, poželjne su izražene komunikacijske vještine, poznavanje engleskog jezika, rada na PC blagajni. Pridruži se i postani dio međunarodnog tima koji na tržište prvi donosi nove sportske kolekcije i stvara nove trendove. Rok prijave na oglas je 19. prosinca.

Hotel Pinija nalazi se u malom mediteranskom mjestu u okolici Zadra, a jedinstveni položaj čini ga savršenim izborom za odmor i rekreaciju. Kako bi pružili vrhunsku uslugu i zadovoljili očekivanja gostiju, zapošljavaju Direktora marketinga i prodaje koji posjeduje VSS hotelijersko-turističkog, ekonomskog i srodnog smjera. Detalji su u oglasu.

Tvrtka Tipico jedna je od vodećih europskih pružatelja usluga sportskog klađenja. Obožavateljima sporta nudi uzbudljivu zabavu preko trideset vrsta sportova. Trenutno zapošljavaju Asistenta u odjelu ljudskih resursa, Djelatnika u korisničkoj podršci te IT administratora za rad u Slavonskom Bordu. Rok prijave na oglas je 25. prosinca.

International Business Hotel zapošljava u Zagrebu na nekoliko pozicija s rokom prijave do 17. prosinca: Pomoćni kuhar, Kuhar, Šef kuhinje, Konobar, Voditelj restorana, Voditelj održavanja, Recepcionar, Sobar, Voditelj domaćinstva. Očekuje vas zanimljivo i dinamično radno okruženje. Požurite s prijavom.