mojposao

Ovog tjedna izdvajamo više od 60 otvorenih radnih mjesta

13.04.2017 u 08:03

Bionic
Reading

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa iz bogate ponude poslova na portalu MojPosao

Tvrtka ProElektronika osnovana je 2009. godine s ciljem pružanja kompletne usluge korisnicima: od savjetovanja, inženjerskih poslova, projektiranja, isporuke opreme. Usluga obuhvaća programiranje te puštanje u pogon. Kako bi proširili svoj stručni tim, trenutno zapošljavaju prodajnog inženjera čiji će glavni zadatak biti specifikacija opreme za automatizaciju u industriji te rješenja s tehničkom podrškom. Opis posla uključuje kontakt i obilazak kupaca te izradu ponuda. Idealan kandidat ima VŠS/VSS iz elektrotehnike, poznaje engleski, a prednost imaju osobe koje poznaju opremu za automatizaciju. Na oglas se možete prijaviti do 28. travnja.

AFM, domaća tvrtka koja pruža usluge iz domene facility managementa, energy managementa i management konzaltinga uz primjenu visokih standarda poslovne etike, zapošljava više spremača/ spremačicu u kampu. Glavna zaduženja odnosit će se na čišćenje smještajnih i sanitarnih prostora, sanitarne opreme, nadopunjavanje papirnatom galanterijom, pospremanje, čišćenje staklenih površina te drugih poslova prema uputama voditelja tima. Poslodavac nudi rad na puno radno vrijeme, zajednički smještaj u kvalitetnim uvjetima, primanja za redovan rad cca. 5.000 kuna mjesečno te osiguran topli obrok.

U neposrednoj blizini mora, marine i teniskih terena u Splitu gradi se prvi health & wellnes centar koji će se otvoriti u kasno proljeće 2017. godine. Marvie Hotel & Health centar obogatit će smještajnu ponudu Splita i Dalmacije te postaviti osnove razvoja zdravstvenog turizma. U želji da ovaj projekt bude visoko kvalitetan, zapošljavaju motivirane zaposlenike koji će biti spremni sudjelovati u stvaranju uspješne priče. Ukoliko želite raditi u poticajnom okruženju koje pruža mogućnosti učenja, razvoja i napredovanja uz motivirajuće uvjete rada, prijavite se do 21. travnja na neku od otvorenih pozicija: konobar, kuhar, recepcionist, sobar/sobarica, čistač/čistačica, kuhinjski poslužitelj.

Tvrtka Sonik, sa sjedištem u Zadru, zapošljava 62 trgovca na otocima Pag, Ugljan, Pašman, Iž te u Starigradu, Pakoštanama i Sukošanu. Opis posla uključuje rad na blagajni i usluživanje kupaca, slaganje robe i punjenje polica te održavanje čistoće trgovina i prostora ispred trgovine. Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu trgovačkog ili srodnog smjera, radno iskustvo u trgovini te je spreman na timski rad. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme s mogućnošću stalnog zaposlenja, redovita primanja i plaćene putne troškove te smještaj u Gajcu. Prijavite se do 24. travnja putem MojPosao.

Importanne Resort smješten je u Dubrovniku, na poluotoku Lapadu, a čine ga četiri hotela s pet zvjezdica. Importanne Resort odlikuje vrhunska usluga i profesionalno, ljubazno, gostoljubivo i ugodno osoblje. Ako ste ambiciozni, skloni timskom radu, posvećeni izvrsnosti te želite biti dio uspješnog tima i raditi u okruženju vrhunskih hotela, prijavite se na neku od sljedećih otvorenih pozicija: voditelj nabave, slastičar, portir, sobar/sobarica – spremač/spremačica, radnik u praoni, kućni majstor, električar i konobar. Rok za prijavu je 24. travanj, stoga uredite svoj životopis i požurite s prijavom.