MOJPOSAO

Ovo su poslodavci koji su u potrazi za zaposlenicima

21.12.2017 u 15:30

Bionic
Reading

Ovotjedni popis slobodnih pozicija donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Prošle godine Infobipova platforma dotaknula je više od pola svjetske populacije, no to se nije dogodilo slučajno. Kroz 55 ureda na 6 kontinenta pomažu više od 200.00 klijenata da dođu do korisnika mobilnih uređaja. Trenutno zapošljavaju na dvije pozicije Data Program Product Manager i Core Operations Engineer. Oglasi su aktivni do 1. siječnja 2018.

STIL Pekarna osnovana je 1987. godine i danas spada među najznačajnije proizvođače pekarskih proizvoda u Hrvatskoj. Zbog povećanog obujma posla trenutno zapošljavaju Djelatnika u proizvodnji pekarskih proizvoda s iskustvom rada u prehrambenoj industriji. Na oglas se možete prijaviti do 9. siječnja.

Gulliver travel, kao privatna turistička i putnička agencija, danas predstavlja vodeću destinacijsku menadžment kompaniju u regiji. Rezultat dugogodišnjeg uspješnog rada i potvrda visoke kvalitete su brojne nagrade te rast zaposlenih. Trenutno zapošljavaju više turističkih zastupnika za Dubrovnik, Dalmaciju, Istru i Kvarner koji će biti odgovorni za pružanje usluga gostima prema zadanim standardima. Oglas je aktivan do 25. prosinca.

OTP Osiguranje raspolaže širokom ponudom proizvoda životnih osiguranja, rastućim portfeljem klijenata i snažno je aktivno u bankovnom prodajnom kanalu s perspektivnom daljnjeg širenja. Trenutno zapošljavaju Suradnika za obradu šteta, a oglas je aktivan do 5. siječnja.

KFK pruža stručne usluge u području dizajna, proizvodnje i montažne fasadnih sustava po mjeri. Tijekom godina tvrtka KFK je uspješno završila mnoge projekte u Hrvatskoj i svijetu. Zahvaljujući svojoj inovativnosti, konstantnom napretku i kvalitetni, postala je lider na tržištu aluminijskih i staklenih fasada u Europi. Trenutno zapošljavaju na nizu pozicija pa pogledajte detalje na MojPosao.