širi se mreža

Pogledajte kako izgleda novi supermarket Plodina u Taru-Vabrigi vrijedan pet milijuna eura

18.07.2019 u 11:30

Bionic
Reading

U Taru - Vabrigi Plodine su otvorile svoj 87. supermarket te će kupcima na raspolaganju biti 150 parkirnih mjesta, a trgovina i sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama s invaliditetom, kao i roditeljima s djecom

U Taru - Vabrigi u Istri otvoren pet milijuna eura vrijedan supermarket Plodina, priopćili su iz ovog riječkog maloprodajnog lanca. To im je 87. supermarket u Hrvatskoj, u kojem je zaposleno 50 radnika, a očekuje se kako će njihov broj rasti tijekom ljetne sezone.

Supermarket se prostire na 2000 četvornih metara moderno i funkcionalno uređenog interijera s modernim cafe barom. Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, objašnjavaju iz Uprave Plodina.

Kupcima će biti na raspolaganju 150 parkirnih mjesta, a trgovina i sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama s invaliditetom, kao i roditeljima s djecom.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brendova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je na takozvane svježe odjele, zelenu tržnicu na kojoj se svakodnevno nudi različito sezonsko voće i povrće, te odjele mesnice i pekare.

Plodine u Taru - Vabrigi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Plodine

Standard u supermarketima Plodine je samoposlužna pekara sa svježim i toplim pekarskim proizvodima tijekom cijelog dana, dok su ostali svježi odjeli opskrbljeni artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila, do električnih uređaja i alata te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Kupci će cijeli tjedan imati prilike kupovati po prigodnim cijenama, a vrata supermarketa svakodnevno će biti otvorena od 7 do 23 sata.