500 RAZLOGA ZA SLAVLJE U PETROLU

Otvorenje jubilarne benzinske postaje

25.01.2019 u 10:40

Bionic
Reading

Slovenski lanac benzinskih postaja otvorio je vrata svoje jubilarne 500-te poslovnice, i to u Mengešu, nedaleko od Ljubljane

Slovenski lanac benzinskih postaja otvorio je vrata svoje jubilarne 500-te poslovnice, i to u Mengešu, nedaleko od Ljubljane. Radi se o novoj lokaciji, opremljenoj prema suvremenim svjetskim standardima, na kojoj će kupci imati priliku isprobati široku paletu različitih usluga: od restorana mini Fresh, do uplate lutrije i kupnje ulaznica za koncerte. Osim uobičajenih tipova goriva, postaja nudi i točenje autoplina, AdBlue tekućine, kao i korištenje moderne autopraonice.

Na svečanom otvorenju benzinske postaje Mengeš predsjednik uprave Petrola Tomaž Berločnik izrazio je svoje zadovoljstvo zbog nove poslovnice riječima: „Na tržištima Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Kosova i Srbije brinemo se za izvrsnu energiju na putu, a ono što nas posebno veseli jest da ljudi prodajna mjesta doživljavaju kao svoja“, izjavio je predstavljajući stratešku ulogu prodajnih mjesta u poslovanju tvrtke. Pritom je naglasio kako se prema strategiji do 2022. planira otvorenje još 40 novih poslovnica, od čega 15 u Hrvatskoj.