MOJPOSAO

Otvorena radna mjesta na koja vrijedi obratiti pažnju!

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 14.06.2018 16:03
  • Objavljeno 14.06.2018 u 16:03
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih zanimanja

Ljekarna Prima Pharme zapošljava više Farmaceutskih tehničara (m/ž) koji će raditi u Puli, Čakovcu i Zlataru. Idealan kandidat ima SSS zdravstvene škole, te položen stručni ispit.

Institut Ruđer Bošković zapošljava Rukovoditelja odsjeka u središnjoj službi na neodređeno vrijeme s minimalno dvije godine radnog iskustva na pravnim poslovima te uz aktivno poznavanje engleskog jezika. Oglas je aktivan do 28. lipnja, pa pošaljite svoju prijavu.

OTP Leasing je društvo koje na tržištu posluje već 11 godina, a misija je stvarati i razvijati financijska rješenja za uspjeh klijenata. Kontinuirano traže rješenja za uspješan i neprestani razvoj, inovaciju i prepoznatljivost na tržištu te brinu o zadovoljstvu svojih zaposlenika. Trenutno zapošljavaju Leasing savjetnika za rad na terenu u Sektoru Prodaje – Podružnica Zadar. Oglas je aktivan do 25. lipnja.

Kineska državna korporacija China Road and Bridge Corporation zapošljava na nekoliko pozicija: Agent za odnose s javnošću, Ugovorni inženjer, Planski inženjer, inženjer za okoliš, QA/QC inženjer, Inženjer za zaštitu na radu, Carinski službenik, Ovlašteni inženjer građevine, Menadžer ljudskih resursa, Prevoditelj za engleski jezik, Računovođa i Tajnik. Sve detalje pročitajte na MojPosao.

2e Systems, međunarodna je tvrtka koja razvija softwaree u zrakoplovstvu koji služe zrakoplovstvu diljem svijeta. Trenutno zapošljavaju Frontend System Developera, a nude konkurentnu plaću, fleksibilno radno vrijeme, motivirajuće radno okruženje, edukaciju kroz sudjelovanje na konferencijama te zanimljive radne zadatke.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!