INVESTICIJA OD 40 MIL. KN.

Otvoren Konzumov Meridijan 16 u zagrebačkim Gračanima

09.12.2014 u 15:01

Bionic
Reading

U utorak je u zagrebačkom naselju Gračani otvoren poslovno-trgovački centar Meridijan 16 unutar kojeg se nalazi prva prodavaonica Super Konzuma u podsljemenskoj zoni glavnog grada koja zapošljava 75 djelatnika i u čije je opremanje uloženo 40 milijuna kuna

Nova Konzumova prodavaonica ima površinu od 2.035 m2, a u okviru nje se nalazi i gastro odjel s dnevnom ponudom raznih gotovih jela, koja se za kupce pripremaju na licu mjesta u posebno opremljenim kuhinjama.

Objekt je opremljen s devet blagajni i četiri samoposlužne blagajne, a u sklopu prodajnog centra kupcima je na raspolaganju i parkiralište s 135 parkirnih mjesta.

'Prodavaonica Super Konzuma prvi je od sadržaja poslovno-trgovačkog centra Meridijan 16, u kojem će iduće godine stanovnicima ovog dijela grada na raspolaganju biti i brojni drugi sadržaji: banka, drogerije, zabavni, ugostiteljski i sportski sadržaji, trgovina modnim dodacima, prodajno mjesto mobilnog operatera, cvjećarnica, kemijska čistionica…’, poručuju iz Konzuma.

Super Konzum Gračani ukupno je 75. takav objekt ovog lanca u Hrvatskoj, od čega 19. na području Grada Zagreba i okolice.