globalni lider

Otvara se prvi Domino's u Hrvatskoj; izgledat će sve kao 'pizza theatre'

22.07.2020 u 09:08

Bionic
Reading

Svjetski poznata pizza kompanija Domino’s Pizza uskoro otvara vrata svoja vrata u Hrvatskoj. Lokacija prve pizzerije je u Ulici Kneza Mislava preko puta hotela Sheraton u Zagrebu, a za dolazak globalnog lidera u dostavi pizza, koji ima više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja, zaslužna je tvrtka All about pizza

Direktor tvrtke Mihael Sviben i njegov poslovni partner Nils David Gornall na razvoju ovog poslovnog pothvata rade već više od dvije godine. Tradicija ove američke kompanije seže od 1960. godine, a prva zagrebačka poslovnica počinje s radom od ponedjeljka 27. srpnja, piše Poslovni dnevnik.

Za početak će se fokusirati na Zagreb.

'Domino’s je poznat po nevjerojatno brzoj dostavi, i da bismo to postigli, radimo s malim zonama isporuke. Iz naše prve poslovnice dostavljat ćemo samo u dijelove Zagreba, tako da će fokus našeg prvog širenja biti Zagreb u cijelosti, ali planovi nakon toga su nam daleko veći', objasnio je za Poslovni dnevnik Sviben.

Inače, jedna od najpopularnijih, gotovo klasičnih vrsta pizze Domino’s jest Pepperoni. Pri odabiru sastojaka za pizze su im, ističe Sviben, ključni kvaliteta i sigurnost tih proizvoda.

'Svi naši sastojci su provjereni i odobreni od strane Domino’s Internationala. Kad god je to moguće, nabavljamo lokalno, ali surađujemo i s drugim europskim dobavljačima', kaže Sviben.

'Naša glavna prednost je što je sve osmišljeno kao pizza theatre i sve nastaje ispred vas. Ljudi posebno vole gledati kako se tijesto razvlači', rekao je za Poslovni dnevnik Nils David Gornall.

Brzina dostave će biti maksimalno 30 minuta, eco-friendly je, provodi se električnim biciklima koji su za tu namjenu u Zagreb stigli iz Nizozemske.