HR DAYS U ROVINJU

Otkrijte profitabilnu stranu ljudskih resursa

24.10.2012 u 14:01

Bionic
Reading

U hotelu Lone u Rovinju 14. i 15. ožujka 2013. održat će se konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima pod nazivom HR kao pokretač promjena

Kompleksna gospodarska situacija pred mnoge je tvrtke postavila izazove s kojima se njihovi iskusni menadžeri i stručnjaci nisu imali prilike suočiti tijekom svoje karijere. Stoga je prva konferencija HR Days posvećena organizacijskoj transformaciji kao procesu koji je nužan kako bi se tvrtke prilagodile i pozicionirale na promjenjivom tržištu.

Na dvodnevnom događanju sudionici će iz prve ruke dobiti informacije i odgovore na sva pitanja iz područja organizacijske transformacije kao što su ulazak u EU, akvizicija, spajanje i sve druge promjene koje ih očekuju u budućnosti.

Organizatori konferencije HR Days su vodeći portal za oglašavanje slobodnih radnih mjesta MojPosao i SELECTIO – vodeća tvrtka za pronalaženje kadrova i savjetovanje u području ljudskih resursa u Hrvatskoj. Konferencija se sastoji od niza stručnih predavanja, okruglog stola te radionica gdje će sudionici imati priliku za individualne razgovore s renomiranim HR stručnjacima i dobiti uvid u konkretne alate koje već sutra mogu primijeniti i u vlastitoj tvrtki.

Za buduće izazove sudionike će inspirirati:

Marek Mos, HR Manager CEE & MENA, Google
Sue Mathews, Senior Lecturer, Oxford Brookes University
Carsten von der Linden, Project Leader, Boston Consulting Group
Viviane Harnois, Official Senior Expert in HR, ATTF

i mnogi drugi.

Carsten von der Linden će u izlaganju pod nazivom 'Od sposobnosti do profitabilnosti: Prepoznavanje vrijednosti ljudskog kapitala' po prvi puta predstaviti rezultate najvećeg istraživanja o profitabilnosti upravljanja ljudskim resursima u svijetu koje je provela Boston Consulting Group. Biti će to zasigurno jedno od najzanimljivijih predavanja jer će dati odgovor na pitanje na koji način povezati upravljanje ljudskim resursima s poslovnim rezultatima i dokazati da ljudski resursi nisu samo funkcija koju je 'zgodno' imati u kompaniji, već da donosi i prihode.

Na ovo će se izlaganje nadovezati i Ana Vojnić Tunić, voditeljica projekta Certifikat Poslodavac partner tvrtke SELECTIO i predstaviti podatke o profitabilnosti HR praksi u Hrvatskoj.

Više detalja o konferenciji dostupno je na stranici www.HRDays.net, a ranom prijavom do 31. siječnja 2013. moguće je ostvariti dodatne pogodnosti.