CIJENA SITNICA

Opuzen prodaje gradske stanove po 3600 eura

18.07.2023 u 15:21

Bionic
Reading

Grad Opuzen oglasio je prodaju dvije manje nekretnine u svom vlasništvu. Riječ je o dvije identične garsonijere od 13 metara kvadratnih koja se nalazi na petom katu stambene zgrade u ulici Ante Starčevića na kućnom broju 30

Kako se u natječaju navodi, nekretnina predstavlja jednu prostoriju, s korištenjem zajedničke kupaonice i toaleta na istom katu, prenosi Jutarnji list. Početna cijena za svaku predmetnu nekretninu iznosi 3.596,37 eura ili 27.000,00 kuna. Prodaja se vrši po sistemu "viđeno-kupljeno" te prodavatelj ne odgovora kupcu za bilo kakve nedostatke stana koji je predmet prodaje.

Početna kupoprodajna cijena nekretnina utvrđena je na temelju procjene tržišne vrijednosti koju je za tu imovinu izradio ovlašteni sudski vještak. Kupoprodajna cijena plaća se odjednom, u roku od 15 dana od dana sklapanja ugovora ili obročno i to do 24 mjesečna obroka uz obvezu upisa tereta na nekretnini koja je predmet ugovora u korist Grada Opuzena. Sve troškove nastale nakon sklapanja ugovora snosi kupac, stoji među ostalim u uvjetima natječaja. Javno otvaranje ponuda održat će se 25. srpnja 2023. godine u 10 sati u Gradskoj vijećnici.