CIJENA 30 MIL. EURA

Opatijska Liburnia želi hotele Bernardina u Portorožu

Resort Bernardin Portorož

Resort Bernardin Portorož

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: http://www.bernardingroup.si/si/bernardin-resort

Opatijska hotelijerska tvrtka Liburnija Rivijera Hoteli (LRH) objavila je danas da nije uputila ponudu za kupnju Hotela Bernardin iz Portoroža, nego da su ponudu za kupnju dali Hoteli Cavtat, u većinskom vlasništvu LRH-a

Odgovarajući na upit Zagrebačke burze, iz LRH su danas poručili, vezano za novinski napis u Novom listu pod naslovom 'LRH želi kupiti hotele portoroškog Bernardina', da nisu uputili ponudu za kupnju hotela trgovačkog društva Bernardin.

No, dodaju da su Hoteli Cavtat, čije su dionice izvrštene iz Zagrebačke burze, uputili ponudu za kupnju četiri hotela te kompanije.

Natječaj za kupnju četiri hotela u sklopu Bernardina istekao je sredinom kolovoza, a slovenski mediji izvijestili su da je zaprimljeno osam ponuda. Njihova ukupna cijena iznosi nešto manje od 30 milijuna eura.

Novi list ističe jednu zanimljivost, a to je da je bivši direktor LRH do završetka privatizacije, Kristijan Staničić, sada izvršni direktor hotelske grupacije Bernardin koja raspolaže s desetak hotela, resorta i kampova u Portorožu, Izoli i Strunjanu, od čega su četiri ponuđena na prodaju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!