PROMJENA NA VRHU

Odin Goedhart novi je predsjednik Uprave kompanije Heineken Hrvatska

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 19.12.2018 12:56
  • Objavljeno 19.12.2018 u 12:56
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Heineken

Odin Goedhart, trenutačno predsjednik Uprave kompanije Heineken Slovačka, od 1. siječnja 2019. preuzet će poziciju predsjednika Uprave kompanije HeinekenHrvatska. Na toj poziciji zamijenit će Borisa Milousheva koji je imenovan novim predsjednikom Uprave kompanije Heineken Portugal

Novi predsjednik Uprave Odin Goedhart ima veliko iskustvo u industriji, a unutar sustava Heineken je više od dvadeset godina.

'U 2014. godini imenovan je predsjednikom Uprave kompanije Heineken Slovačka. Za vrijeme njegovog mandata Heineken Slovačka uspješno je realizirao nekoliko uspješnih projekata i inovacija, posebice u segmentu radlera i cidera. Također, kompanija je zahvaljujući njegovoj inspirativnoj strategiji i mobilizaciji čitave organizacije preokrenula dotadašnje negativne trendove na tržištu', ističe se u priopćenju iz Heinekena.

Prije svog mandata u Slovačkoj, Goedhart je od 2010. godine bio direktor operacija u kompaniji Heineken UK i Irska.

Odin Goedhart se pridružio Heinekenu kao pripravnik u menadžmentu kompanije da bi zatim prešao u korporativni marketing kao rukovoditelj za inovacije. Godine 2001. imenovan je direktorom lanca opskrbe kompanije Heineken Mađarska, a 2006. preuzima poziciju direktora lanca opskrbe za regiju Srednja Europa.

'Na novoj poziciji Goedhart će nastaviti raditi na zamahu rasta poslovanja u Hrvatskoj poticanjem rasta prihoda i udjela na tržištu te jačanjem portfelja brendova i daljnjim razvojem talenata. Odin Goedhart odgovarat će Dimitru Alexievu, Heinekenovom direktoru za regiju Europa', piše u priopćenju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!