TRŽIŠTE RADA

Novi posao nadohvat ruke: Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju

11.01.2024 u 13:24

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Intelmar, tvrtka koja se bavi prodajom materijala koji svojom kvalitetom čine razliku u odnosu na postojeću konkurenciju na tržištu, zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž). Iskustvo u proizvodnji je prednost, ali nije uvjet za prijavu, a novim kolegicama i kolegama nude priliku za osobni i profesionalni razvoj, izazovan posao u mladom timu i zdrave međuljudske odnose. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 14. siječnja.

Početna plaća u iznosu od 1.100,00 EUR neto pa naviše ovisno o učinkovitosti, rad na međunarodnim projektima, mogućnost razvoja i stručnog usavršavanja, subvencionirana prehrana… Sve to i mnogo više očekuje te ako postaneš dio tvrtke TŽV Gredelj! Pridruži im se na radnom mjestu Zavarivač (m/ž) i postani dijelom uspješnog i kvalitetnog tima! Potrebno je posjedovati prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, a prijave primaju do 30. siječnja.

Okreni stranicu ispunjenu novim okusima iskustva i ne dopusti prilici da ti pobjegne! Postani dio Atlantic Grupe! Pridruži im se u ulozi Operatera u proizvodnji (m/ž) jer ti nude širok spektar edukacija kao i razvojnih te karijernih prilika, brigu o svim aspektima privatnog i poslovnog dijela života, kvalitetan sustava upravljanja učinkom i nagrađivanja te rad u multinacionalnom okruženju s ljudima koji vole svoj posao. Što čekaš? Javi im se do 20. siječnja.

Funkcioniraju na višoj i kvalitetnijoj razini, vodeće su ime u svom polju i traže pojačanje na radnom mjestu: Site manager (m/ž)! Oni su Gyms4you i savršeno ćeš se uklopiti u njihov tim ako si komunikativna i ekstrovertirana osobu koja će na prvo mjesto stavljati Gyms4you članove i kvalitetu usluge. Kontinuirano se šire, ali u svakom novom fitness centru koji otvore žele zadržati profesionalnost, gostoprimstvo i prijateljski pristup. Spreman/a si za izazov? Javi im se čim prije!

Plodine, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, zapošljava Suradnika na odjelu category managementa (m/ž) u Rijeci. Opis posla uključuje izradu plana razmještaja robe u supermarketima te brigu o realizaciji razmještaja robe prilikom opremanja novih i preslagivanja postojećih supermarketa, a nude ti uvođenje u posao uz mentora, mogućnost daljnjeg usavršavanja, stimulativnu plaću, naknadu za topli obrok, božićnicu, uskrsnicu i regres. Svoj životopis im pošalji do 19. siječnja.