VISA UNEMBOSSED

Nova Visa debitna kartica

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 15.06.2011 15:36
  • Objavljeno 15.06.2011 u 10:08
Visa-Card

Visa-Card

Izvor: tportal.hr / Autor: Visa

Visa kao globalna platna kompanija sa snažnim pozicijama na razvijenim, ali i na novim tržištima diljem svijeta, oduvijek je težila kontinuiranom razvoju novih usluga. Visa se zalaže za inovacije koje omogućuju da što više ljudi na što više mjesta uživa u pogodnostima digitalne valute u bilo kojem trenutku i na bilo kojoj lokaciji

U skladu s tim, Visa nudi mnogo debitnih proizvoda za ispunjenje vaših potreba za plaćanjem i stila života. S Visa debitnom karticom možete učiniti gotovo sve. Plaćati u restoranu, kupiti namirnice, izvršiti rezervaciju putem interneta ili telefonski naručiti neki dar.

Ona funkcionira poput gotovine, iako je puno bolja jer s Visa debitnom karticom uvijek imate pristup novcu na svom računu, gdje god se nalazili i kada god ga trebate. Upotreba kartice također je mnogo brža od odlaska u banku, mnogo praktičnija od čekanja na bankomatu i znatno sigurnija od nošenja gotovine, a prihvaćaju je deseci milijuna prodajnih mjesta i 1,8 milijun bankomata unutar 200 zemalja i teritorija diljem svijeta.

VISA Unembossed

Najnoviji Visa proizvod, koji je uskoro biti dostupan na hrvatskom tržištu je Visa Unembossed debitna kartica za svakodnevno plaćanje. Spomenuta kartica omogućuje praktičan i siguran pristup novcu na vašem tekućem ili štednom računu.

Visa Unembossed kartice prihvaćene su diljem svijeta, od tradicionalnih online poslovanja do trgovina na malo putem internetskih, poštanskih i telefonskih narudžbi. Premda je kartica uglavnom osmišljena za kupnju, njezini korisnici lako mogu podizati i gotovinu na bilo kojem bankomatu koji prihvaća Visa kartice.

Što je zapravo Visa debitna kartica i kako je dobiti?
Visa debitna kartica omogućuje pristup vašem tekućem i štednom računu u banci. Dopušta vam da upotrebljavate vlastiti novac (uključujući dopušteni iznos prekoračenja ako Vam ga je vaša banka omogućila), uz praktičnost, sigurnost i kontrolu. Kad kupujete ili podižete gotovinu, taj se iznos oduzima od salda na vašem tekućem ili štednom računu.

Visa debitnu karticu zatražite putem vaše banke, bez obzira na to imate li tekući ili štedni račun ili jedan od njih planirate uskoro otvoriti a da biste dobili Visa debitnu karticu, ne trebate zadovoljavati uvjete za kredit. Potreban vam je samo prihvatljiv tekući ili štedni račun. Kod upotrebe Visa debitne kartice upotrebljavate svoja vlastita sredstva kojima raspolažete na računu ili dopušteni iznos prekoračenja ako ga vaša banka dopušta.

Dodajmo ovome kako je Visa debitna kartica sigurnija od nošenja gotovine jer je upotrebljavati možete samo vi, a omogućena vam je konstantna, bolja i preglednija evidencija troškova. Stanju vašeg računa možete pristupiti putem internetskoga bankarskog sustava svoje banke, telefonski, na bankomatu ili putem SMS obavijesti na svojem mobilnom telefonu. Vaše mjesečno izvješće po računu navodi sve detalje vaših kupnji i podizanja gotovine, sa svih lokacija.

'Razvijanjem novih proizvoda i usluga poput Visa Unembossed debitne kartice, nastojimo zadovoljiti promjenjive potrebe financijskih institucija, trgovaca i korisnika kartica. Upotrebom debitnih kartica, odnosno digitalne valute promovira se transparentnost i odgovornost, smanjuju transakcijski troškovi, povećava broj osoba s pristupom formalnim financijskim uslugama te smanjuje siva ili neformalna ekonomije.

Visa vjeruje da je pristup sigurnoj digitalnoj valuti bitan prvi korak prema financijskoj uključenosti i lakšoj kontroli vaših financija', ističe Jean-Marc Tonti, general manager South East Europe & CIS Visa Inc.

Više saznajte na www.visa.com.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi