moj posao

Nezaposleni ste ili tražite bolji posao? Ovo je idealno vrijeme za vas

Konobar - ilustracija

Konobar - ilustracija

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Sajam poslova u turizmu 2019., prijavite se na vrijeme i osigurajte zaposlenje

Posjetite Sajam poslova u turizmu 2019. koji traje od 20. veljače do 27. veljače. Sajam nudi više od 170 oglasa za posao, na kontinentu i obali. Sajam je virtualnog karaktera i dostupan je putem svih uređaja (računala, mobitela, tableta).

Maistra d.d. hoteli, resorti i apartmani za svoj uspjeh i rast mogu zahvaliti motiviranim zaposlenicima koji vole raditi svoj posao. U cilju unapređenja poslovanja traže zaposlenike za pozicije: Recepcionar, Animator, Konobar, Kuhar, Sobar i ostala zanimanja za rad u Rovinju, Vrsaru, Zagrebu i Dubrovniku. Uvjeti rada: profesionalno, dinamično okruženje, ulaganje u razvoj zaposlenika, napredovanje i mogućnost rada tijekom cijele godine. Prijave se mogu izvršiti do 27. veljače.

Radisson Blu Resort & Spa, Split (Hotel Split d.d) ponosni su na kontinuirani uspjeh, brojne nagrade i pozicioniranje među najbolje hotele u Republici Hrvatskoj. Trenutno su u potrazi za radnicima: Barmen/Voditelj smjene u baru, Telefonist, Hotelski menadžer – pripravnik, Voditelj restorana, Recepcionar i druga potrebna radna mjesta. Nude redovita primanja, mogućnost bonusa, besplatan topli obrok te mogućnost produljenja ugovora ili rada u inozemnim hotelima unutar grupacije nakon sezone. Mjesto rada je Split, a prijave primaju do 27. veljače.

Le Meridien Lav (GRAND HOTEL LAV d.o.o.) u Splitu je dio najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International sa portfolijom od 6.000+ hotela, za svoj odjel Wellnessa i Spa traži osobe za sezonska radna mjesta: Wellness terapeut / Kozmetičar / Maser, Barmen, Pomoćnik za prtljagu, Sobar/Sobarica, Kuhar orijentalne kuhinje i ostalo potrebno osoblje. Odabranim kandidatima nude: rad u internacionalnom okruženju gdje se vaše ideje ne samo cijene već i provode, edukaciju i smještaj za kandidate van Splitsko- dalmatinske županije. Prijave su moguće do 27. veljače.

Lafodia Hotel & Resort (Anker grupa d.o.o.) je potpuno renovirani hotel sa 4 zvjezdice, smješten u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu. U potrazi su za: Sobar/sobarica, Kuhar, Konobar, Mornar, Tehničar u održavanju i ostala potrebna zanimanja. Postanite zaposlenik u Lafodia Hotel & Resortu s udobnim smještajem, obrokom, dodatkom za rad nedjeljom i praznicima te slobodnim danom u tjednu. Ukoliko želite raditi na otoku Lopudu javite se do 27. veljače na oglas.

Bluesun Hotels & Resorts (Sunce Koncern d.d.) najveća vrijednost su zaposlenici te za nadolazeću sezonu 2019. traže visokomotivirane i odgovorne osobe za radno mjesto: Pekar, Sobar/Sobarica, Wellness terapeut, Samostalni radnik u proizvodnji povrća, Mesar i srodna zanimanja. Mjesta rada su: Bol, Supetar, Brač, Starigrad Paklenica i Marija Bistrica. Bluesun Hotels & Resorts nudi osiguran smještaj i prehranu, edukaciju i mogućnost napredovanje. Prijavite se do 27. veljače i postanite dio dinamičnog i stabilnog poslovnog okruženja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!