TRŽIŠTE RADA

Nekoliko velikih tvrtki zapošljava, izdvojili smo najzanimljivije oglase

23.03.2023 u 13:59

Bionic
Reading

Razmišljate o projeni posla? Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslove prilike

Leopold Michel, špedicijsko i logističko poduzeće koje, vođeno već četvrtom generacijom vlasnika, ima sigurnu budućnost, zapošljava na pozicijama: Vozač motornih vozila (m/ž) i Stellvertretende Werkstattleitung/ Zamjenik voditelja radionice (m/ž). Nužno je poznavanje njemačkog jezika, a njihova ponuda uključuje pažljiv proces uhodavanja u posao, atraktivnu naknadu, osiguran smještaj te kontakt osobu s poznavanjem hrvatskog jezika. Jesu li te zainteresirali? Ako jesu, javi im se do 29. ožujka.

ABB, vodeća tehnološka tvrtka u elektrifikaciji i automatizaciji koja omogućuje održiviju budućnost, te poziva da im se pridružiš na poziciji: Specijalist prodaje (m/ž). Potrebno je imati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a na ovom radnom mjestu bit ćeš odgovoran/na za rad s portfeljem automatizacije i pogonskih sustava, pripremu tehničkog i komercijalnog dijela prodaje, analizu očekivanja kupaca i slično. Javi im se čim prije, a najkasnije do 11. travnja.

Luka Rijeka, najveći koncesionar za prekrcaj suhih tereta na području lučkog bazena Rijeka, zapošljava na poziciji: Član uprave za operativu (COO) u društvu (m/ž). Savršeno ćeš se uklopiti ako: imaš minimalno 10 godina radnog iskustva na rukovodnoj poziciji u području komercijalnih i operativnih poslova, voliš izazove i želiš se razvijati te si motiviran/a željom da unaprijediš, moderniziraš i vodiš sektor operative i komercijale jedne od najvećih tvrtki u regiji. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 30. ožujka.

BE-ON savjetovanje, tvrtka za restrukturiranje financijskih obveza građana i kreditni posrednik s odobrenjem MFIN za obavljanje poslova posredovanja u potrošačkom kreditiranju, traga za Managerom za restrukturiranje (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude plaću od 1.000 eura, ugodno radno okruženje te rad u malom i motiviranom timu. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 1. travnja i postani dio njihovog tima.

DPD Croatia, dio grupe Geopost, najveće dostavne mreže paketa u Europi, zapošljava Sistemskog administratora (m/ž). Opis posla uključuje održavanje i implementaciju računalne mreže, instalaciju i održavanje računala te pružanje korisničke podrške. Zauzvrat, na svom 'DPD putovanju' možeš očekivati: fleksibilno radno vrijeme, dodatke na plaću, poklone za djelatnike, brigu o tvom zdravlju te poticajnu i afirmativnu korporativnu kulturu. Prijavi se do 27. ožujka.