booking.com

Ne znate kamo za vikend? Pogledajte ove vile u Zagorju s wellness ponudom

12.08.2023 u 11:29

Bionic
Reading

U pitoresknom Hrvatskom Zagorju sve je više kuća za odmor, koje uz uživanje u netaknutoj prirodu nude i mogućnost kupanja u bazenu i opuštanja u hidromasažnoj kadi ili sauni

Na internetskoj stranici Booking.com odabrali smo četiri privlačne kuće za odmor s welness ponudom.

Vila Pačetina

  • +6
Vila Pačetina Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Luksuzna vila u Lepajcima u blizini Krapine ima vanjski bazen i pristup sauni. Gosti također mogu pješačiti, voziti bicikl ili se opuštati u vrtu i koristiti roštilj. Djeca se mogu zabaviti na uređenom dječjem igralištu.

The hill house Milk and Honey

  • +5
Vila Milk Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Kuća se nalazi u Novom Marofu te nudi komforan smještaj s vlasitim bazenom i hidromasažnom kadom. Uz kupanje, gosti mogu uživati u pješačenju i vožnji bicikla ili se opuštati u vrtu, a za djecu je osigurano uređeno igralište.

Moment's pool house

  • +6
Moment's pool house Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Kuća se nalazi u Trakošćanu te sadrži zajednički salon i terasu. U vili su dostupni vlastiti bazen, vrt, oprema za roštilj i besplatno parkiralište. Uz kupanje, gosti u sklopu objekta mogu uživati u stolnom tenisu.

Holiday house Dorota

  • +6
Holiday house Dorota Izvor: Promo fotografije / Autor: Booking.com

Objekt se nalazi u Maloj Erpenji u blizini Krapiskih toplica. U sklopu vikendice dostupni su vlastiti bazen, vrt, oprema za roštilj i besplatno parkiralište. Uz kupanje u vanjskom bazenu, gosti se mogu opuštati u hidromasažnoj kadi.