MOJPOSAO

Ne propustite priliku, nađite posao u Austriji

19.10.2017 u 12:18

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao i ovoga tjedna donosimo pregled aktualnih otvorenih pozicija

Studio Moderna vodeća je kompanija iz područja direktnog marketinga na teritoriju Centralne i Istočne Europe. Intenzivnim rastom i širenjem osigurali su pokrivenost kupcima diljem Hrvatske. Trenutno traže dinamične i motivirane osobe spremne na terenski rad i nove poslovne izazove u odjelu veleprodaje, za područje Istre, Kvarnera i Gorskog Kotara na poziciji Komercijalni predstavnik u odjelu veleprodaje. Napravite iskorak u karijeri i prijavite se na oglas do 25. listopada.

ADACTA grupa je najveći i vodeći regionalni Microsoft partner za implementaciju poslovnih rješenja Microsoft Dynamics. U svojim uredima u Zagrebu, Osijeku, Ljubljani, Mariboru, Beogradu, Moskvi, Brnu i Beogradu zapošljavaju 400 stručnjaka koji vode brigu o preko 400 klijenata među kojima su neke od najvećih tvrtki u regiji i izvan nje. Trenutno zapošljavaju IT system administratora, a rok prijave je 5. studeni.

Agrivi je jedna od vodećih svjetskih softverskih tvrtki za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Enterprise Sales Managera, s minimalno 5 godina radnog iskustva. Idealan kandidat odlično priča strane jezike, izvrsno se snalazi u komunikaciji i pregovaranju. Prijavite se na oglas do 22. listopada.

U Croatia osiguranju, razumijevanje šire slike, fokus, agilnost i predanost ključ su uspješnog rješavanja svakog izazova. Kako bi unaprijedili praksu i pojačali tim u Sektoru za zdravstvena osiguranja, zapošljavaju Zamjenika direktora navedenog sektora. Idealan kandidat ima VSS biomedicinske struke i minimalno 5 godina iskustva u području komercijalnih poslova ili marketinga. Sve detalje pročitajte u oglasu na MojPosao i prijavite se do 22. listopada.

DIMA- STC, IT kompanija širi svoj tim i zapošljava Java Senior Developera za rad u Grazu. Očekuje vas dinamično, internacionalno moderno okruženje te fleksibilno radno vrijeme. Osim stručnih kvalifikacija, od kandidata se traži fleksibilnost, timski duh, iskustvo u razvoju web-a. Prijavu možete poslati do 27. listopada putem MojPosao.