UPRAVU PREUZEO DANIJEL FERIĆ

Nakon tri mjeseca smjena na čelu Hrvatske lutrije

  • Autor: Lider/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.10.2012 16:32
  • Objavljeno 11.10.2012 u 16:32
Hrvatska lutrija loto igre na sreću

Hrvatska lutrija loto igre na sreću

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakus/PIXSELL

Vlada je na zatvorenom dijelu 56. sjednice raspravljala o kadrovskim pitanjima. Skupštini Hrvatske lutrije predložen je opoziv dosadašnje predsjednice uprave Sandre Šteković, koja je na tu poziciju imenovana 12. srpnja

Vlada je kao novog šefa Lutrije predložila Danijela Ferića, kao i imenovanje Sandre Šteković novom članicom uprave. Danijel Ferić bio je pročelnik Upravnog odjela za financije i opću upravu Grada Pule. Ferić je inače član SDP-a, a na čelu pulskih gradskih financija bio je od kolovoza 2010. Prije toga radio je kao regionalni direktor Hrvatskih pošta za Istru.

Na osobni zahtjev, sa 31. listopada, razriješen je Stjepan Ćosić, dosadašnji ravnatelj Hrvatskog državnog arhiva, a Jozo Ivanović sa 1. studenoga imenovan je vršiteljem dužnosti ravnatelja, do imenovanja ravnatelja temeljem javnog natječaja. Također, razriješen je dosadašnji član upravnog vijeća Agencije za prostore ugrožene eksplozivnom atmosferom Žarko Katić te je Ines Krajčak imenovana novom članicom, kao predstavnica Ministarstva unutarnjih poslova.

Dosadašnji član upravnog odbora Fonda za financiranje razgradnje i zbrinjavanja radioaktivnog otpada i istrošenoga nuklearnog goriva Nuklearne elektrane Krško Davor Škrlec, razriješen je, a Hrvoje Buljan imenovan novim članom, kao predstavnik središnjeg tijela državne uprave nadležan za poslove zaštite okoliša.

Skupštini društva Koksar predlaže se razrješenje dosadašnjih članova nadzornog odbora Ive Radkovića, Irene Đokić, Senije Kučan, Davora Skočilića i Zorana Aralice. Sukladno Odluci o izmjenama izjave o osnivanju društva Koksar d.o.o., kojom je smanjen broj članova Nadzornog odbora s pet na tri člana, za izbor novih članova predlažu se Ivo Radković i Marko Tomić. Također, nadzornom odboru se za izbor predsjednika predlaže Ivo Radković.

Glavnoj skupštini društva Hotel Medena d.d., a sukladno Odluci o izmjeni Statuta trgovačkog društva kojom je povećan broj članova nadzornog odbora s tri na pet članova, za izbor novih članova predlažu se Danijel Kukoč i Ivo Fiamengo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi