prima grupa

Najveći domaći trgovac namještajem otvorio novi salon. Pogledajte kolekciju koju su pripremili za 2019.

07.12.2018 u 09:43

Bionic
Reading

Najveći hrvatski proizvođač i maloprodajni lanac namještaja, Prima grupa otvorila je novi salon u Bjelovaru, ukupno 56 u njezinoj maloprodajnoj mreži. U novootvorenom salonu Prima predstavlja novu kolekciju namještaja za 2019.

'Prvi Primin salon otvoren je prije 23 godine u Bjelovaru. Danas otvaramo 56. salon u našoj maloprodajnoj mreži u Hrvatskoj koji je potvrda Priminog dugogodišnjeg uspješnog poslovanja na zahtjevnom tržištu namještaja. Na više od 1800 četvornih metara, našim posjetiteljima pružamo uvid u novu Priminu kolekciju za 2019. godinu.

Ova kolekcija rezultat je kreativnog stvaranja našeg dizajnerskog tima, ulaganja u moderne tehnologije i oslanjanja na najkvalitetnije hrvatske sirovine', poručio je povodom otvaranja novog salona, direktor i vlasnik Prima Grupe, Renato Radić.

Tom prigodom, Radić je uručio i donaciju vrijednu 20.000 kn Udruzi s intelektualnim teškoćama Bjelovar (OSIT) koja broji više od 100 članova.

U povodu svečanog otvorenja novog salona u Bjelovaru,od 6. do 16. prosinca sve kupce očekuju slavljeničke cijene uz minimalnu uštede od 30 posto na sav namještaj te plaćanje karticama na 24 rate bez kamata, priopćili su iz Prime.

  • +18
Novootvorena Prima u Bjelovaru Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić