kokteli na 26. katu

Na krovu najvišeg nebodera u Hrvatskoj otvoren luksuzni bar

17.05.2018 u 12:21

Bionic
Reading

Na krovu najviše zgrade u Hrvatskoj - točnije na 26. katu VMD nebodera u Strojarskoj ulici u Zagrebu - otvoren je bar Rooftop Lateral. Smješten je u ambijentalnom vrtu iz kojeg pogled puca na čitav grad

'U petak 18. svibnja Belvedere Rooftop Lateral otvara vrata svim posjetiteljima, a svi oni će moći uživati u zanimljivim radionicama uz stručne upute barmena, ali i sami kreirati koktel kojeg žele piti te ih čeka vrhunska glazbena zabava', ističe se u priopćenju.

Neboder visok 96,15 metara je dio poslovno-stambenog kompleksa u koji je domaća tvrtka VMD promet uložila oko sto milijuna eura.

Uz veliki neboder, kompleks čine i manji neboder od 13 katova u kojem već nekoliko mjeseci posluju brojne tvrtke i institucije, dvije stambene zgrade sa 111 stanova veličine od 60 do 130 četvornih metara te dvije manje poslovne zgrade.

Ispod cijelog kompleksa prostire se velika popločana podzemna garaža sa 850 parkirnih i garažnih mjesta te zasebnom autopraonicom.

  • +13
Otvoren Rooftop Lateral – mjesto za odmor na vrhu najviše zgrade u Hrvatskoj s predivnim pogledom na Zagreb Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Rooftop Lateral