od 12. do 15. travnja

Na Dane komunikacija dolazi nagrađivani multimedijski umjetnik koji 'crta pogledom'

15.02.2018 u 14:31

Bionic
Reading

Uz podršku Hrvatskog Telekoma na Danima komunikacija predavat će Graham Fink, jedan od najnagrađivanijih kreativaca modernog svijeta koji stavlja tehnologiju u službu kreativnosti

Dani komunikacija nastavljaju niz predstavljanja zvučnih imena industrije tržišnog komuniciranja koji dolaze u Rovinj, hotel Lone, od 12. do 15. travnja 2018. godine. Najavljen je dolazak Grahama Finka, uz podršku Hrvatskog Telekoma, jednog od najnagrađivanijih kreativaca modernog svijeta koji je izvrstan primjer sinergije tehnologije i kreativnosti što je tema ovogodišnjeg festivala.

Graham Fink multimedijski je umjetnik koji svoju kreativnost izražava filmom, crtežom, slikom i fotografijom. Koristeći tehnologiju za novi pristup kreativnom izražaju, Fink 'crta pogledom' – stvara figurativne portrete očima uz pomoć posebnog softvera što privlači posebnu pozornost.

Fink se može pohvaliti zavidnom karijerom u oglašivačkoj industriji, s 36 godina postao je najmlađi predsjednik Svjetskog udruženja kreativnog oglašavanja i dizajna, D&AD-a (Global Association for Creative Advertising and Design). Samo pet godina kasnije, 2001. godine, Graham pokreće vlastitu produkcijsku kuću thefinktank koja se fokusira na konceptualnu umjetnost. Osnivač je i najradikalnije britanske škole za umjetnost koja podupire mlade talente – theartschool, a donedavno je obnašao funkciju glavnog kreativca agencije Ogilvy China.

O Danima komunikacija:

Tehnologija i kreativnost teme su šestog izdanja nadolazećeg festivala. Iz godine u godinu Dani komunikacija bilježe sve veći porast posjetitelja. Uz Grahama Finka, organizatori su najavili ovogodišnje predavače: Jayantu Jenkinsa, kreativnog direktora Twittera, Brada Parscalea, direktora digitalnih medija predsjedničke kampanje Donalda J. Trumpa, Susan Credle, jednu od najmoćnijih žena marketinške industrije, Mr. Binga vrhunskog ilustratora, arhitekta kontroverznih projekata te stručnjake za odnose s javnošću: Gabrielu Lungu, direktoricu agencije za konzalting WINGS i Hermesa Holma iz agencije PRIME Weber Shandwick. Organizatori najavljuju izrazito zanimljiv i raznolik sadržaj. Za više informacija o Danima komunikacija posjetite službene stranice festivala www.danikomunikacija.com