A ŠTO ĆE REĆI VRDOLJAK?

Ministar Kotromanović dao podršku Croduxu

05.01.2015 u 15:55

Bionic
Reading

Nakon što je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak objavio da su Croduxove benzinske postaje prodavale gorivo koje nije zadovoljilo ispitivanje kvalitete, zbog čega je general Ivan Čermak najavio podizanje tužbe zbog nanošenja poslovne štete, biznisu Čermakovih podršku su pohrlili dati Marko Grubnić, Severina i Željko Joksimović koji su ponosno pozirali na benzinskim crpkama Croduxa. No osim njih, danas je na društvenim mrežama objavljena i fotografija ministra obrane Ante Kotromanovića koji je ovim činom jasno dao do znanja uz koga stoji

Ministar Ante Kotomanović, i sam general kao i Ivan Čermak, u ratu između vlasnika Croduxa i ministra Ivana Vrdoljaka izabrao je stranu.

Na facebook-stranicama Croduxa danas je objavljena ministrova fotografija ispod koje stoji: 'I naš ministar Kotromanović zna gdje se toči najbolje gorivo!'

Kotromanović je inače za premijera Zorana Milanovića jedan od najvažnijih ministara, a kako ga je nedavno okarakterizirao i tjednik Globus 'posljednji Milanovićev štit od desnice'. Milanović je upravo stoga Kotromanovića kao jedinog ministra vodio lani na turneju po Australiji i Novom Zelandu, a navodno je ministar obrane jedini koji od bliskih suradnika Milanoviću može reći sve u facu.

Podsjećamo, prema rezultatima koje je iznio ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, čak tri Croduxove benzinske postaje prodavale su gorivo koje nije zadovoljilo ispitivanje kvalitete, zbog čega je general Ivan Čermak najavio kaznenu prijavu protiv ministra Vrdoljaka.