MOJPOSAO

Medicinske ste struke i želite raditi u Engleskoj? Imamo posao za vas

15.09.2017 u 09:48

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao i ovog tjedna vam donosimo izbor najprivlačnijih poslova

PE Global Healthcare vodeća međunarodna agencija za zapošljavanje medicinskog osoblja u rujnu dolazi u Hrvatsku. Zajedno sa svojim klijentom Sherwood Forest Hospitals NHS Foundation Trust održat će intervjuee s kandidatima koji žele živjeti i raditi u Engleskoj. 

Krajem rujna održat će se intervjui za Medicinske sestre, a svi zainteresirani se do 21. rujna mogu prijaviti na oglas gdje stoje i detaljnije informacije o potrebnim kvalifikacijama. 

New Bakery je tvrtka u razvoju, u stranom vlasništvu, a osnovna djelatnost je proizvodnja baklava od samog početka do zapakiranog proizvoda. Opis posla odnosi se na planiranje i pravovremenu nabavu sirovina, praćenje stanja skladišta, organizaciju transporta i ostala zaduženja. Idealan kandidat ima iskustvo u prehrambenoj industriji. Zapošljavaju Specijalista nabave – pogledajte oglas.

Ljekarne Švaljek, ljekarnički lanac od 15 jedinica zapošljava Magistra farmacije u nekoliko gradova: Biograd na Moru, Donja Stubica, Budinščina i Zabok. Uvjet za prijavu je položen stručni ispit. Poslodavac nudi radne procese prema ISO standardu, ugodnu radnu atmosferu, podmirene troškove prijevoza. Na oglas se možete prijaviti do 21. rujna.

Nextgen Clearing tvrtka je iz Velike Britanije koja pruža usluge mobilnim operaterima širom svijeta. Rastuća tvrtka, sa oko 180 zaposlenika i ureda u Europi, Indiji, Aziji i SAD-u zapošljava osobe na dvije pozicije: Business Analyst i Test Analyst. Na oglase se možete prijaviti do 12. listopada putem oglasa na MojPosao.

Razumijevanje šire slike, fokus, agilnost i predanost ključ su uspješnog rješavanja svakog izazova, a u Croatia osiguranju traže se ljudi upravo s takvim osobinama. Izvrsnost i visoka razina znanja pomaže u razvoju tvrtke. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: Softverski inženjer, Poslovni analitičar, Procjenitelj šteta imovine, Specijalist u obradi šteta. Različiti su datumi prijave na oglase pa provjerite datume za željene pozicije.