promjene

Mario Carini novi je glavni izvršni direktor i predsjednik Uprave Generali osiguranja

  • Autor: I. I.
  • Zadnja izmjena 14.06.2019 15:42
  • Objavljeno 14.06.2019 u 15:42
Mario Carini

Mario Carini

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Generali

Mario Carini postat će novi glavni izvršni direktor i predsjednik Upravnog odbora Generali osiguranja d.d. u Hrvatskoj nakon što dobije regulatorno odobrenje

Dosadašnji glavni izvršni direktor i predsjednik Upravnog odbora Georga Engla bit će imenovan za novog glavnog izvršnog direktora i predsjednika Upravnog odbora Generali Poisťovňa, a.s. u Slovačkoj od 1. rujna 2019., a Upravnom odboru slovačke tvrtke pridružit će se već 1. kolovoza 2019. godine.

Mario Carini pridružio se Generaliju 2003. godine i trenutno radi kao voditelj Globalnog korporativnog i komercijalnog poslovanja i reosiguranja Generali CEE Holdinga u Pragu, nadležnom za Austriju, srednjoistočnu Europu i Rusiju. Također, od 2013. član je Upravnog odbora GP Reinsurance EAD u Sofiji.

'Jako mi je drago što u Mariu Cariniju imamo odgovarajućeg i iskusnog menadžera. Također u upravljanju velikim timovima i poslovnim jedinicama za nasljednika Georga Engla na ovoj važnoj funkciji. Potpuno sam uvjeren da će pod njegovim vodstvom Generali osiguranje dodatno ojačati svoju poziciju jednog od najvažnijih igrača na hrvatskom tržištu. Zahvaljujem Georgu Englu na vrijednom doprinosu izvanrednom razvoju naše tvrtke u Hrvatskoj', rekao je izvršni direktor Generali CEE Holdinga i Regionalni voditelj za Austriju, srednjoistočnu Europu i Rusiju Luciano Cirinà.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!