KADROVSKE PROMJENE

Kristina Laco izvršna direktorica Digitel Komunikacija

  • Autor: O.I.N.
  • Zadnja izmjena 09.09.2009 12:48
  • Objavljeno 09.09.2009 u 12:00
Kristina Laco

Kristina Laco

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Nakon što je krajem lipnja spajanjem hrvatske tvrtke Digitel Komunikacije i slovenskog Pristopa osnovana Digitel Pristop Grupa (DPG), provedene su organizacijske promjene unutar hrvatskog dijela grupe

U upravu Digitel Komunikacija uz predsjednika uprave Aljošu Roksandića ulaze Kristina Laco kao glavna izvršna direktorica, Violeta Colić kao izvršna direktorica za ljudske resurse i Hrvoje Bošnjak kao izvršni direktor za financije, a novost je i osnivanje dviju kompanija na razini grupe.

Tvrtku Ujedinjene produkcije koja je usmjerena na zabavne sadržaje vodit će Dario Vince, dugogodišnji direktor Digitela, a mjesto v. d. direktora Digitela preuzima Sanja Milinović, dok će tvrtkom za evente Torpedo upravljati Tomo Ricov i Boris Kovaček, dosadašnji menadžment agencije Da!, čije vođenje i upravljanje preuzima Igor Cenić.

Kako je dosadašnji menadžement Premise – direktorica Kristina Laco i njezina zamjenica Violeta Colić – prešao u Digitel Komunikacije, na mjesto direktora Premise dolazi Boris Lešić, dosadašnji direktor za razvoj.

'Zbog utjecaja recesije kompanije danas više nego ikada u posljednjih desetak godina iz svojih budžeta za komunikacije pokušavaju integriranim rješenjima te inovativnošću i dodatnom kreativnošću izvući apsolutni maksimum. Iz tog razloga u Digitel komunikacijama razvoj vidimo u dva pravca. Prvi se odnosi na ponovno vraćanje integriranim rješenjima u domeni onoga što bismo mogli nazvati tradicionalnim komunikacijskim menadžmentom. Drugi pravac našeg razvoja je prema potpuno novim proizvodima kakvih na našem tržištu sada nema, a potreba za njima, potencirana recesijom, sigurno postoji', izjavila je za tportal Kristina Laco.

U Digitel Pristop Grupi ističu da je riječ o najvećoj kompaniji za tržišne komunikacije na prostoru od Beča do Atene, koja ima 28 agencija članica. Lani su na prostoru jugoistočne Europe ostvarili više 93 milijuna eura prihoda.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi