19. svibnja

Komunikacijski događaj godine u svibnju u Banjaluci: Play Media Day 02 povezuje regiju

28.04.2017 u 12:36

Bionic
Reading

Komunikacijski događaj godine Play Media Day 02, održat će se 19. svibnja na impresivnoj tvrđavi Kastel u Banjaluci i okupiće na jednom mjestu predstavnike regionalnih kompanija i agencija, kao i medijskih kuća

Tokom posebno osmišljenog interaktivnog događaja, prisutni će imati priliku da saznaju nove trendove, zanimljive i korisne informacije iz kreativne industrije, marketinga i medija, da se povežu, ostvare saradnju, steknu nova prijateljstva i upoznaju Banjaluku i sve njene ljepote i turističke potencijale. Događaj predstavlja jedinstven spoj kvalitetne edukacije i dobre zabave!

Ovaj događaj će Banjaluku pozicionirati na mapu regionalnih centara poslovne komunikacije i kreativne idustrije. Događaj predstavlja fantastičan spoj utjecajnih poslovnih ljudi, ne samo iz regije, već i iz Europe. Potvrđeni predavači na događaju su: Marko Zorić - urednik BBC News Youtube platforme, Petar Vasić - direktor i osnivač Vasić Media, Sanela Dropulić - voditeljica projekta Kongres poduzetnica Jugoistočne Evrope i direktorica Virtuelnog ženskog poduzetničkog centra, Branimir Brkljač, pionir jugoslovenskog marketinga - tvorac projekta Kuća ideja u Mokrinu, Nikola Vrdoljak - direktor digitalne agencije 404 iz Zagreba i direktor programa Weekend Media Festivala u Rovinju i Vedran Vereš - klijent service direktor UM Ljubljana i UM Zagreb. Predavanja u okviru programa će održati i Boris Kovaček, direktor i suvlasnik agencije Pepermint iz Zagreba, Douglas Arellanes - suosnivač Sourcefabric iz Praga, Vlatko Dimovski - McCann Adriatic, Matija Martek - PR i marketing manager u Mediatoolkit Zagreb, Mitja Jereb - Renderspace, Slovenija, kao i mnogi drugi.

Medijski panel na događaju okuplja eminentna novinarska imena iz cijele regije. U panelu 'Opstanak tradicionalnih medija u digitalnoj budućnosti' učestvovaće urednica i novinarka Mirjana Hrga, RTL Hrvatska, dugogodišnji novinar i urednik Goran Milić, Milan Ćulibrk urednik jednog od najstarijih regionalnih nedjeljnika NIN, Vildana Selimbegović urednica dnevnog lista Oslobođenje, kao i Maja Rakovic, direktorica Naxi grupacije i predsjednica Udruženja radio stanica RAB Srbija, Adnan Osmanagić, direktor RSG Media Group i Nataša Tešanović, direktorica Alternativne televizije Banjaluka.

Play Media Day 02 - Predavači

Pored kvalitetne edukacije, Play Media Day će svim prisutnim gostima pružiti i zanimljiv večernji glazbeni program, nastup najboljeg banjalučkog benda Sopot koji nastupa širom regije i Evrope, kao i poznatog sarajevskog glazbenika Elvira Lakovića - Lake sa bendom. Party zona predstavlja DJ duo Shivoos, kao i poznatog regionalnog DJ-a Miloša Stankića.

Trenutno postoji velika zainteresiranost posjetitelja iz cijele regije, koji će od 18 - 20. svibnja prisustvovati ovom jedinstvenom događaju, koji će Banjaluku pozicionirati na regionalnu mapu poslovnih dešavanja. Za sve regionalne goste, predavače i posjetitelje, organizatori događaja, pripremili su poseban izlet u prirodu i obilazak atraktivnih lokacija u neposrednoj okolini Banjaluke. Zajedno sa planinarskim društvom 'Kozara' kreirali su posebnu Adrenalin Play Media Day ponudu, koja podrazumijeva obilazak slapova rijeke Švrakave i kanjona Vrbas, team building, posjetu etno muzeju 'Ljubačke doline', rafting na rijeci Vrbas i ručak u prirodi.  

Projekat ima i društveno odgovorni karakter imajući u vidu da su u partnerstvo uključene i kompanije i udruge, koje su dio programa socijalnog poduzetništva, kao i profesori i studenti Arhitetktonsko - građevinsko - geodetski fakultet  iz Banjaluke.

Na događaju će se povezati poslovni ljudi, kompanije, mediji, poduzetnici i agencije, te će događaj unaprijediti znanja, vještine i prakse, te omogućiti razvoj regionalne saradnje i komunikacije.

Glavna poruka događaja Play Media Day 02 je:  'Komunikacija je beskonačna', te je i vizuelni identitet događaja u tom duhu.

Više informacija o svim predavačima i panelistima, lokaciji događaja i dostupnim kotizacijama za sve sadržaje potražite na: www.playmediaday.com. U toku je poseban popust od 30%, koji traje do 10. svibnja. Ne propustite jedinstven spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!