atraktivna lokacija

Jehovini svjedoci prodaju svoju dvoranu u Zagrebu, pazite koliko traže za nju

  • Autor: Nikola Sučec
  • Zadnja izmjena 04.01.2019 10:47
  • Objavljeno 04.01.2019 u 10:07
Dvorana Jehovinih svjedoka

Dvorana Jehovinih svjedoka

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Dvorana Jehovinih svjedoka u Zagrebu na atraktivnoj lokaciji u Savskoj ulici traži nove vlasnike. Zgrada površine gotovo 500 kvadrata na parceli od 1200 kvadrata prodaje se za 700.000 eura, doznaje tportal

Na parceli koja je u vlasništvu Jehovinih svjedoka i nad kojom nema nikakvih tereta stoje dvije prizemnice. Glavna zgrada, sama dvorana Jehovinih svjedoka, površine je 374 kvadrata, spojena je na gradski plin, vodovod, kanalizaciju te ima plinsko-etažno grijanje i klimatizaciju.

Dvorana se zapravo sastoji od dvije manje dvorane, kotlovnice, skladišta, ostave i dva sanitarna čvora. Uz nju se nalazi i manja, pomoćna zgrada od 72 kvadratna metra.

Oba objekta imaju instaliranu PVC stolariju, energetski certifikat C i, naravno, u zoni su tramvaja. Osim toga, zgradama se može pristupiti i s dva kolna ulaza, a na parceli može biti i do 20 parkirnih mjesta.

Na internetskoj stranici Jehovinih svjedoka navodi se da se oni sastaju dva puta tjedno, da se financiraju iz dobrotvornih priloga i nemaju plaćeno svećenstvo.

  • +1

Dvorana Jehovinih svjedoka

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Pokušali smo saznati zašto su se Jehovini svjedoci odlučili na prodaju atraktivne nekretnine, no do zaključenja teksta nismo primili nikakav odgovor.

Zanimljivo, nitko se nije javljao ni na broj s plakata na samoj zgradi koja se našla na tržištu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!