mojposao

Jedna tvrtka zapošljava više od 200 radnika! Iskoristite priliku

28.01.2019 u 18:49

Bionic
Reading

Iz ponude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase E PLUS , New Yorker, Alca Zagreb,TranscomWorldWide i NCP-Grupa

Tvrtka E PLUS zapošljava Asistenta u međunarodnom poslovanju koji će izrađivati i kontrolirati robne dokumente, ugovarati prijevoz, pratiti zakonske regulative u međunarodnom poslovanju. Idealan kandidat poznaje poslove stjecanja i otpreme, poslove uvoza i izvoza. Detalji su u oglasu.

New Yorker ima 1.000 poslovnica u 40 zemalja svijeta te s više od 18.000 zaposlenika spada među najuspješnije međunarodne modne maloprodajne lance za mlade. Trenutno za nekoliko gradova diljem Hrvatske zapošljavaju Suradnike u prodaji koji će savjetovati kupce, prezentirati robu, raditi na blagajni i pratiti ključne pokazatelje poslovanja. Oglas je aktivan do 6. prosinca.

Alca Zagreb jedan je od najvećih distributera robe široke potrošnje i najveći B2B logističar u Hrvatskoj. Usmjereni su prema izvrsnosti te zapošljavaju Voditelja ključnih kupaca u logistici. Idealan kandidat ima tri ili više godina iskustva na području skladišnog poslovanja, napredno znanje engleskog jezika te poznavanje najnovijih svjetskih trendova u području skladišnog poslovanja. Rok prijave na oglas je 30. siječnja.

TranscomWorldWide zapošljava 250 Agenata u službi za korisnike s poznavanjem njemačkog jezika. Posao uključuje komunikaciju s klijentima s njemačkog govornog područja, korisničku podršku te odgovaranje na upite klijenata, komunikaciju putem telefona i društvenih mreža te osiguravanje visoke razine kvalitete usluge i zadovoljstva korisnika. Detalje pročitajte u oglasu i prijavite se.

NCP-Grupa registrirana je za gradnju i popravak brodova, koja na temeljima stoljetne tradicije brodogradnje u Šibeniku razvoja svoje poslovanje na tržištu gradnje, popravaka i preinaka brodova i jahti. Zbog kontinuiranog ugovaranja novih poslova i rada na novim projektima, zapošljavaju Voditelja projekta remonta, Inženjera u pogonu te Brodskog električara. Prijave traju do 31. siječnja.