budućnost je stigla

Izdvojite sat i pol i besplatno uz pomoć stručnjaka naučite kako poboljšati svoje poslovanje!

  • Autor: tnative
  • Zadnja izmjena 22.02.2021 15:42
  • Objavljeno 29.01.2021 u 10:03
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Liana Dudnik

Otkako živimo i radimo u ovoj "novoj stvarnosti", kako smo se već navikli nazvati vrijeme koje nas je zateklo, štošta se promijenilo na svim životnim planovima. I bez obzira na to koliko se situacija na početku možda činila kaotičnom i neorganiziranom, čovječanstvo je još jednom pokazalo svoju vještinu prilagodbe. Zajedničkim smo snagama pronašli odgovor na izazove koji nas prate već mjesecima. To, dakako, ne znači da sustavi u kojima radimo ne mogu biti još i bolji. Stoga vam donosimo ultimativno rješenje za poslovanje u budućnosti koja je pred nama

Poslovna komunikacija kakvu smo dosad prakticirali nedvojbeno se promijenila zbog niza faktora. Klasičan način uredskog poslovanja napušta se u sve većoj mjeri, dok se fizički uredi zamjenjuju virtualnima. Ova je nova stvarnost čak i najveće nevjernike u digitalnu revoluciju preko noći natjerala na korjenite promjene. A postoji li još uvijek netko tko se drži starog plota, krajnje je vrijeme da zajaši val novog virtualnog uredskog poslovanja.

Radno se mjesto– sviđalo se to nama ili ne, promijenilo, ali kako bi se posao i dalje mogao normalno odvijati, potrebno je iznaći nove organizacijske modele. U moru sličnih, platforma Microsoft Teams isplivala je tijekom proteklog lock downa kao prvi i najbolji izbor mnogih menadžera.

Sučelje koje nudi Teams je sve što vam treba za jednostavan raspored i praćenje poslovanja na koje se svi zaposlenici mogu lako naviknuti bez prevelikih napora. A još je važnije, tranzicija, odnosno prelazak na Teamse, rješava se bezbolno i bez frustracija unutar tima. To je glavna karakteristika koja Teamse razlikuje od drugih sličnih aplikacija.

Bez obzira na to jeste li početnik ili napredni korisnik suvremenih digitalnih alata neophodnih za uspješno poslovanje u ovim izazovnim vremenima, besplatno usavršavanje u ophođenju alatima nužnima za besprijekorno poslovanje zasigurno vam neće biti na odmet.

Možda se pitate što su to webinari i čemu oni služe. Najkraće rečeno, webinari su online radionice/seminari/predavanja koja smo do nedavno pohađali fizički. A s obzirom na to da se čini kako ćemo još neko vrijeme nastaviti u istom tonu, webinari su ujedno i format prijenosa znanja i iskustva koji će biti s nama još neko dulje vrijeme. Namijenjeni su svima koji žele u relativno kratkom vremenu savladati temu određenog webinara, a pritom je dovoljan samo Internet i uređaj za pristup (mobitel, tablet, laptop..). I to sve iz, zamislite, udobnosti vlastitog doma bez potrebe da se uopće počešljate!

Webinare koje vam predstavljamo vodit će renomirani HT-ovi stručnjaci koji su godinama mukotrpno brusili svoja znanja na terenu, a sad će ih besplatno podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima. "Teme će biti orijentirane na različite digitalne usluge koje su sastavni dio Office 365/Microsoft 365 paketa i koje doista mogu olakšati poslovanje i svakodnevne zadatke, sve na našem primjeru kako nama pojedini servis pomaže. Webinari su 'live', što znači da sve pokazujemo u stvarnom vremenu i ništa od radnji nije unaprijed snimljeno. S obzirom da smo i dalje u situaciji da neki od nas rade od doma, drugi u uredu, naglasak će biti na Microsoft Teamse, no i na druge servise kojima se može olakšati organizacija poslovanja i komunikacija, so stay tuned“, otkrila nam je jedna od predavačica.

Da više ne duljimo, pozivamo vas sve da nam se pridružite na webinarima koje ćemo imati u narednom periodu i saznate nešto više o uslugama koje vam mogu olakšati svakodnevnicu!

PRIJAVITE SE ZA BESPLATNI WEBINAR!

Za webinar koji se održava u četvrtak, 25. veljače prijavite se OVDJE.

*Za sudjelovanje na webinaru nije potrebno imati instaliranu aplikaciju Microsoft Teams. Link za sudjelovanje na webinaru bit će poslan na vašu email adresu nakon prijave.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!