MOJPOSAO

Iskoristite ostatak tjedna za prijavu na atraktivne oglase!

09.07.2018 u 15:46

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih zanimanja. Zapošljavaju kompanije Transcom, Pevec, Retro Jeans, LELO i Ultra gros

Transcom je vodeća svjetska tvrtka specijalizirana za unapređivanje iskustva potrošača i pružanje različitih usluga pozivnih centara. Trenutno zapošljavaju Agenta u službi za korisnike za njemačko tržište i Agenta na odjelu teleprodaje u Vinkovcima i Osijeku. Prijave za navedena radna mjesta otvorena su do 20. srpnja.

Ambiciozan si i ne bojiš se zasukati rukave? Svjesni važnosti stjecanja prvih radnih iskustava, Pevec je otvorio pripravnički program u trajanju od godine dana za apsolvente i magistre struke bez radnog iskustva. Ukoliko imate izražen interes za rad u području maloprodaje, želju za daljnjim usavršavanjem i postizanjem rezultata, prijavite se i zakoračite u svijet biznisa.

Retro Jeans vrhunska je i visokokvalitetna marka koja svojim potrošačima nudi široku paletu vlastite odjeće, obuće i dodataka. Trenutno zapošljavaju Prodavača čiji će glavni zadaci i odgovornosti biti prodaja modnih brendova u dućanu, briga o kupcima i prodajnom asortimanu, zaprimanje i izlaganje te rad na blagajni. Prijave traje do 11. srpnja.

Znaš kako funkcionira SEO, koji su faktori rankinga, imaš iskustva rada u Google Analyticsu i Google Search Console sustavima? Bazično poznaješ HTML, ali izvrsno govoriš engleski jezik? Izvrsno? LELO zapošljava Junior SEO Specijalista i traži upravo tebe. Prijavi se do 31. srpnja putem MojPosao.

Ultra gros d.o.o. na posluje preko 1.500 prodajnih mjesta (maloprodaja, veleprodaja i specijalizirane prodavaonice) sa 7.000 zaposlenih. Trenutno zapošljavaju Asistenta u marketingu koji će sudjelovati u kreiranju i koordinaciji marketinških aktivnosti. Idealan kandidat ima VSS Ekonomskog fakulteta, smjer marketing. Prijave traju do 10. svibnja.