MOJPOSAO

Iskoristite ljetne mjesece za ažuriranje životopisa i potragu za poslom!

28.06.2018 u 16:16

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor atraktivnih zanimanja

NKD moda zapošljava Područnog voditelja maloprodaje čije će glavno zaduženje biti obilazak prodavaonica po cijeloj Hrvatskoj, koordiniranje i upravljanje prodajnim procesima, kreiranje i planiranje strateških ciljeva u maloprodaji, analiza tržišta i ostali poslovi prema dogovoru s voditeljem ili direktorom. Rok prijave na oglas je 10. srpnja.

Vizija Privredne banke Zagreb je biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. U svojim zaposlenicima prepoznaju talent, pa tako pružaju vrhunske uvjete za profesionalni razvoj. Trenutno zapošljavaju Službenika u Upravljanju gotovinom za rad u Rijeci/ Poreču, a uvjeti koje trebate zadovoljavati su: SSS/Bacc, osnovno poznavanje rada na računalu i osnovno poznavanje engleskog jezika. Detalje pročitajte u oglasu.

LIDL zapošljava Zamjenika voditelja trgovine s dvije godine iskustva na rukovodećoj poziciji u trgovini. Ako ste komunikativni, volite rad s ljudima i spremni ste preuzeti odgovornost, ovo je idealan posao za vas. Poslodavac nudi redovna primanja, plaćene putne troškove, dva slobodna dana u tjednu te mogućnost usavršavanja i daljnjeg razvoja unutar tvrtke. Ostale detalje pročitajte u oglasu.

Internacional Evona Stobreč hrvatska je podružnica internacionalnog holdinga Ritzio International koji diljem Europe posjeduje više od 200 automat klubova. Poslodavac zapošljava čak 10 Operatera/ blagajnika u automat klubu u Senju, Rabu, Primoštenu, Viru, Zagrebu i Dubrovniku. Oglas je aktivan do 10. srpnja, pa pošaljite svoju prijavu što prije.

Crown Cool dinamična je tvrtka koja konstantno ide uzlaznom putanjom. Ukoliko želite raditi u dinamičnom okruženju punom novih izazova, ako ste pouzdana, odgovorna i kreativna osoba, pruža vam se prilika za profesionalan razvoj. Otvorena radna mjesta: Serviser rashladnih uređaja – frigomehaničar te Serviser rashladnih uređaja za točeno pivo – serviser KEG za Istru, Split, Zagreb, Beli Manastir i Dubrovačko-neretvansku županiju.