novo na tržištu

Inovacija najbolje pileće salame – 100% pileća šunka – Poli hammy

06.03.2019 u 14:19

Bionic
Reading

Mnoge generacije odrasle su uz POLI, a visoka kvaliteta osigurala njen rast i opstanak već 44 godine na našim ali i svjetskim prostorima

Ali… sa POLI se usudite ići i dalje!

Ponosni smo vam predstaviti novu a vjerujemo i najbolju pileću šunku na ovim prostorima – Poli hammy!

Prije lansiranja POLI hammy na tržišta Adriatic regije provjerili smo sa potrošačima ideju o proširenju Poli brenda u novu kategoriju pilećih prerađevina, te testirali koncept, proizvod i naziva proizvoda provodeći detaljna istraživanja u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Više od 2000 sudionika u istraživanju Valicon agencije potvrdilo nam je da doživljava brand Poli kao pozitivan brand, broj 1 u kategoriji! Brand koji je usko povezan sa inovacijama, promjenama i novim trendovima, stoga je lansiranje Poli pileće šunke - Poli hammy očekivano i pozitivno je prihvaćeno. Proizvod smo razvili slijedeći potrebe i očekivanja domaćeg ali i suvremenog potrošača.

Danas svi želimo ukusnu ali zdraviju, laganu hranu. Nešto što možemo brzo pripremiti, na različite načine, u raznim jelima sa ili bez dodataka.

Savršeno rješenje je nova pileća šunka. Sadrži čak 90% pilećeg mesa. Poli hammy pažljivo se priprema od visokokvalitetnog pilećeg mesa.

U ustima je sočna i meka. Uzbuđuje nas nježnim mirisom, ugodnom svijetlo ružičastom bojom i strukturom šunke. POLI hammy dolazi u komadu za rezanje ali možete ju naći i kao narezak! Dolazi u različitim veličinama, formatima i pakiranjima.

U novoj kampanji legendarnog brenda Poli Perutnine Ptuj sudjeluju poznata sportska i zabavna lica - košarkaš Luka Dončić i komičar Tadej Toš i poznati glumac Enis Bešlagić. Više o svemu na fb Ludi za Poli!