MEĐUNARODNI STRUČNJAK

Hrvoje Čeović novi predsjednik Uprave Belupa

  • Autor: Z. K.
  • Zadnja izmjena 13.09.2022 14:26
  • Objavljeno 13.09.2022 u 14:23
Hrvoje Čeović

Hrvoje Čeović

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Belupo

Stručnjak bogatog međunarodnog iskustva gotovo trideset godina radio je u američkom divu Procter&Gamble, obnašajući, između ostaloga, i funkciju potpredsjednika za Srednju Europu.

Nadzorni odbor Belupa d.d. na svojoj današnjoj sjednici održanoj u Koprivnici imenovao je dr. sc. Hrvoja Čeovića novim predsjednikom Uprave Belupa. Mandat novoizabranog predsjednika Uprave počinje 1. listopada i trajat će do 30. rujna 2025. godine.

Gotovo trideset godina Čeović se zadržao u američkom divu Procter&Gamble, radeći, između ostalog, kao direktor prodaje za Južnu i Srednju Europu, direktor za OTC operacije i segment ljekarni za područje Europe, Bliskog Istoka i Afrike te potpredsjednik za Srednju Europu od 2014. do 2020. godine.

Također, 2021. osnovao je Ceovic Consulting d.o.o., tvrtku za savjetovanje i pomoć u implementaciji projekata iz područja nastupa na tržištu, poslovne i organizacijske transformacije te razvoja komercijalnih i liderskih kompetencija.

Diplomski studij završio je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a 2001. obranio doktorsku disertaciju na bečkom Wirtschaftsuniversitätu. Od 2019. godine gostujući je predavač na ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Na Katedri za pravo redovito održava predavanja studentima hrvatskog i engleskog studija iz područja primjene regulative Europske Unije u poslovnoj praksi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!