IZVAN TRGOVAČKIH CENTARA

Hrvatski Telekom u ponedjeljak otvara dućane, doznajte radno vrijeme i koje se usluge nude

25.04.2020 u 12:05

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom u ponedjeljak, 27. travnja, otvara svoja prodajna mjesta širom Hrvatske, i to ona koja se nalaze izvan trgovačkih centara, izvijestili su iz tvrtke

Iako su korisnici u proteklom razdoblju pokazali izniman interes za aplikacijom Moj Telekom, kao i ostalim digitalnim kanalima Hrvatskog Telekoma, otvaranje naših prodajnih mjesta, uz pridržavanje strogih mjera zaštite zdravlja, mnogim će korisnicima olakšati obavljanje brojnih usluga na koje su navikli.

Tako će korisnici u T-Centrima ponovo moći plaćati račune na Platomatima, obaviti kupnju mobilnih uređaja, ugovoriti usluge te dobiti sve informacije vezane uz ponudu Hrvatskog Telekoma.

Novouređeni T-centar u Jokeru Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrvatski Telekom

Radno vrijeme većine prodajnih mjesta bit će od 10:00 do 18:00 sati radnim danom, te od 8:00 do 13 sati subotom, a detaljnije informacije o radnom vremenu pojedinog prodajnog mjesta korisnici će moći provjeriti putem naših web stranica ili pozivom prema našoj korisničkoj podršci.

Hrvatski Telekom aktivno prati daljnji razvoj situacije te ćemo o otvaranju naših preostalih prodajnih mjesta pravovremeno informirati naše korisnike, zaključuje se u objavi za medije HT-a.