lista tvrtke Selectio

Hrvatski Telekom među pet najboljih poslodavaca partnera

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 12.06.2019 11:37
  • Objavljeno 12.06.2019 u 11:37
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Selectio

Selectio, tvrtka specijalizirana za savjetovanje u području upravljanja ljudskim resursima i posredovanje pri zapošljavanju, objavio je listu TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2019. godinu, odnosno, listu organizacija koje su u okviru projekta Certifikat Poslodavac Partner ostvarile najviše rezultate prilikom postupka certifikacije

Na ovogodišnjoj listi najboljih Poslodavaca Partnera su:

1. Atlantic Grupa

1. Zagrebačka pivovara

3. Erste banka

3. INA

5. Coca-Cola HBC Hrvatsk

5. Hrvatski Telekom

Projekt Certifikat Poslodavac Partner (CEP) pokrenut je 2005. godine s ciljem promicanja kvalitete u upravljanju ljudskim resursima te je do sada u reviziji HR sustava CEP metodologijom sudjelovalo preko 100 organizacija. Organizacije se ocjenjuju u 5 širih područja – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima – dok status Poslodavca Partnera ostvaruju samo one organizacije  koje u svakom od područja ostvare minimalno 70% bodova, a ukupno barem 75%.

Lista TOP 5 Poslodavaca Partnera objavljuje se od 2008. godine, a za ulazak u TOP 5 ove godine je bilo potrebno ostvariti ukupni rezultat od čak 97% bodova. Sve TOP 5 organizacije HR sustav u svojoj organizaciji doživljavaju kao strateški partner biznisu, kontinuirano ulažu u razvijanje svojih zaposlenika kroz kvalitetne sustave procjenjivanja radnog učinka i edukacija te posebnu pažnju pridaju odnosu prema svojim zaposlenicima te osiguravanju raznolikosti i inkluzivnosti u svojim organizacijama, dokazujući time kako je diversity u njihovim organizacijama ipak nešto više od niza pravilnika i inicijativa te nešto što njihovi zaposlenici uistinu svakodnevno žive i promiču.

“Biti u Top 5 Poslodavaca Partnera čini nas ponosnima, ali i obvezuje da budemo još bolji. Svoju ulogu vidimo dalje od interesa same kompanije jer, kao predvodnik digitalne transformacije, utječemo na naše korisnike i društvo u cjelini. Brojnim aktivnostima u javnosti, i posebice akademskoj zajednici, promoviramo žene u STEM-u te potičemo interes žena za STEM zanimanja', izjavio je Vjekoslav Golubović, direktor Odjela za planiranje ljudskih resursa Hrvatskog Telekoma.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!