dobra vijest

Grupa Pivac isplatit će bonus svojim djelatnicima, a svi će dobiti i uskrsnice

27.03.2020 u 14:22

Bionic
Reading

Grupa Pivac isplatit će bonus svojim djelatnicima u proizvodnji, transportu i maloprodaji, a svi njezini zaposlenici dobit će i uskrsnice u obliku poklon-bona, izvijestili su u petak iz te tvrtke

Uslijed izvanrednih okolnosti uzrokovanih pojavom koronavirusa u Hrvatskoj, djelatnici, posebice oni u proizvodnim pogonima, distribuciji i maloprodaji, svakodnevno poduzimaju iznimne napore kako bi osigurali kontinuitet proizvodnje i opskrbe trgovačkih lanaca, kao i njihovih vlastitih 270 maloprodajnih poslovnica diljem Hrvatske, ističu iz te grupe koja obuhvaća Mesnu industriju Braća Pivac, PPK karlovačku mesnu industriju i Mesnu industriju Vajda Čakovec.

Stoga je Grupa, kako bi zahvalila onim djelatnicima koji u ovim trenucima daju najveći doprinos, donijela odluku o dodjeli novčane nagrade koja će biti isplaćena s plaćom za ožujak. Od ponedjeljka, 30. ožujka, započet će i podjela uskrsnica, koju će dobiti svi zaposlenici.

Uskrsnica će biti dodijeljena u obliku poklon bona u vrijednosti 200 kuna, koji će se moći iskoristiti u Pivac maloprodajama za nabavku svježeg i smrznutog mesa, mesnih prerađevina, sireva i mliječnog programa.

Iz tvrtke podsjećaju i kako je uz kontinuitet proizvodnje i opskrbe njihov trenutni prioritet zaštita djelatnika i kupaca te sprečavanje širenja koronavirusa. Stoga se u svim proizvodnim pogonima i maloprodajama Grupe Pivac provode stroge preventivne mjere sukladno uputama Stožera za civilnu zaštitu.

Svim djelatnicima osigurana je dodatna količina rukavica i maski, postavljeni su dodatni dispenzeri s dezinficijensima, svim osobama koje ulaze u krug tvornica i proizvodnih objekata provodi se beskontaktno mjerenje tjelesne temperature te se u cijelosti poštuju upute o međusobnoj udaljenosti svih koji sudjeluju u proizvodnom procesu i lancu opskrbe.

Kao i do sada, u Grupi se strogo pridržavaju pravila sigurnosti proizvodnje i rukovanja hranom, a svi djelatnici obvezni su slijediti i dodatna pravila koja su uvedena u svrhu zaštite i prevencije, tako da su svi mesni proizvodi koji dolaze do kupaca potpuno sigurni i zdravstveno ispravni, navodi se u priopćenju.