POVLAČENJE IZ BIZNISA

Goran Radman prodao udjel u Sense Consultingu

  • Autor: Hina/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.09.2012 14:29
  • Objavljeno 28.09.2012 u 11:23
Goran Radman

Goran Radman

Izvor: tportal.hr / Autor: Saša Ćetković

Tvrtka za poslovno savjetovanje Sense Consulting izvijestila je danas da se njezin dosadašnji predsjednik Skupštine i suvlasnik Goran Radman povukao s te pozicije na koju je imenovan suosnivač tvrtke Marko Slunjski

Radman je ujedno drugim suvlasnicima prodao i svoj udjel u tvrtki koji je iznosio 4 posto, doznaje se od drugog suosnivača tvrtke i predsjednika Uprave Vedrana Antoljaka

Antoljak i Slunjski Sense Consulting osnovali su 2007., a Radman im se pridružio 2010. te je, kako napominje Antoljak, pomogao uspješnom razvoju poslovanja i izrastanju te tvrtke u jak međunarodni brend.

Podsjećaju i da ih je Financial Times za ovu godinu istaknuo kao najveću tvrtku za poslovno savjetovanje u Hrvatskoj.

Sense Consulting sjedište ima u Zagrebu, a specijalizirana je za financijsko-investicijsko te savjetovanje na području upravljanja projektimakoji se financiraju iz EU i nacionalnih fondova. Bavi se i jačanjem poslovne konkurentnosti te savjetovanje u reformama javnog sektora.

U vezi poslovanja Antoljak naglašava kako tvrtka ostvaruje svakogodišnji rast od 20 do 35 posto, da su u pet godina rada od tročlanog tima prerasli u tvrtku sa 16 stalno zaposlenih, kao i da je u njihovom poslovnom ekosustavu 70 tvrtki i stručnjaka s kojima surađuju.

Klijente imaju na četiri kontinenta te na međunarodnim projektima ostvaruju u zadnje dvije godine i više od 25 posto prihoda.

Antoljak posebno ističe da u zadnje dvije godine sve više rade i na domaćem tržištu i to s privatnim sektorom, dok s vladom i državom u tom razdoblju nisu radili ništa.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi