Wespa Spaces

[FOTO] Zagreb dobio jedan od najvećih coworking prostora u Europi, pogledajte kako izgleda

04.02.2021 u 11:19

Bionic
Reading

Zagreb je dobio novi poslovni centar jedinstven u ovom dijelu Europe. Naime, na Zavrtnici je otvoren impresivan kompleks Wespa Spaces. Zamišljen kao koncept modernih ureda za digitalno doba prostire se na 3000 kvadratnih metara te sadrži 320 radnih mjesta što ga čini najvećim coworking prostorom u ovom dijelu Europe.

Ovaj moderni koncept ureda osmišljen je tako da kreira poticajnu radnu okolinu za moderne tvrtke koje od ureda traže vrhunsko iskustvo korištenja tijekom cijelog radnog dana, te pokriva sve poslovne potrebe pomoću inovativnih i digitaliziranih pristupa dijeljenju resursa i sadržaja.

'Najbitniji dio svakog radnog dana je radno mjesto i uredsko okruženje gdje ga provodite. U skladu s time Wespa spaces je mjesto osmišljeno tako da pruži komfor i funkcionalnost, te mogućnost izbora koji odgovaraju većini radnih potreba. Vlasnici su prostor osmislili na temelju vlastitih iskustava s konceptom kampusa, gdje je sve potrebno za rad, odmor i igru na jednom mjestu, što omogućava kreativan i produktivan radni dan. Prostor nudi mnoge prilike da se radni dan provede jednako učinkovito kroz njegovu cjelinu koristeći kuhinje, relax zone, restoran, caffe bar, medijske sobe, kino teatar, a do ljeta i krov. Sama bit ovog jedinstvenog prostora stoji i u imenu WESPA, koje je skraćenica za work - eat - socialize - play - anytime', priopćeno je.

  • +25
Wespa Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Wespa spaces

'Ovaj moderni koncept ureda osmišljen je tako da kreira poticajnu radnu okolinu za moderne tvrtke koje od ureda traže vrhunsko iskustvo korištenja tijekom cijelog radnog dana, te pokriva sve poslovne potrebe pomoću inovativnih i digitaliziranih pristupa dijeljenju resursa i sadržaja. U ovom dijelu Europe prvi smo centar ovakvog tipa koji će svojim članovima, ali i gostima, ponuditi maksimalno iskustvo kroz vrlo jednostavan i digitaliziran pristup. Nadamo se da ćemo osim idealne radne okoline postati i mjestu na kojem u jednom prostoru funkcioniraju respektabilne tvrtke, mladi osnivači i pokretači inovativnih ideja, umjetnici i razni kreativci međusobno se nadopunjujući', ističu iz Wespa Spaces.