bijeg u prirodu

[FOTO] Pronašli smo za vas romantična utočišta u kojima ćete zaboraviti na svakodnevicu. Svaka od ovih planinskih kuća i koliba skriva nešto posebno

30.10.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Tražite li savršen romantični vikend za dvoje, brdska koliba skrivena u šumi ili topla planinska kuća na osami savršen je izbor za vas

Iz ponude Booking.coma izdvojili smo njih pet. Požurite s rezervacijom jer za kolibe i kuće 'izgubljene' u prirodi interes je uvijek velik.

Kuća lješnjaka, Ludbreg

  • +19
Kuća lješnjaka Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća ima 95 kvadratnih metara stambenog prostora. U prizemlju je dnevni sadržaj: kuhinja, blagovaonica, sanitarni čvor, smočnica i dnevni boravak s kaminom, iz kojeg 'teče' topla voda koja preko radijatora zagrijava ostale prostorije po potrebi. U donjoj etaži dominira zimski vrt, iz kojeg pogled obuhvaća najveći dio imanja. U potkrovlju su dvije sobe, malena biblioteka i kupaonica.

Više informacija pronađite OVDJE.

Peaceful Nature, Petrinja

  • +11
Peaceful Nature Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Tradicionalna kuća Peaceful Nature ima dvije spavaće sobe i kupaonicu za maksimalno četiri osobe. Gostima je na raspolaganju hidromasažna kada. U okolici mogu uživati u pješačenju i vožnji bicikla, a uz kuću je i vrt.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vineyard Eco Cottage, Gruda (Dubrovnik)

  • +11
Vineyard Eco Cottage Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Šarmantna kućica za dvije osobe okružena je vinogradima. Ekološki je prihvatljiva jer koristi solarnu energiju. Tijekom odmora možete uživati u planinarenju, vožnji bicikla i branju svježeg povrća iz obližnjeg eko vrta.

Više informacija pronađite OVDJE.

Planinska kuća Na Okić, Novo Selo Okićko

  • +14
Planinska kuća Na Okić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Planinska kuća Na Okić ima spavaću sobu s kupaonicom. Gosti se mogu opustiti na terasi za sunčanje. U okviru objekta također su dostupni dječje igralište i oprema za roštilj, a u okolici je moguće uživati u pješačenju.

Više informacija pronađite OVDJE.

Pine Lodge, Hlevci

  • +7
Pine Lodge Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Planinska kuća u Hlevcima ima spavaću sobu, kupaonicu s tušem, dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju. Gosti mogu koristiti opremu za roštilj i opuštati se na terasi.

Više informacija potražite OVDJE.