ima 600 kvadrata i 20 djelatnika

[FOTO] Pogledajte kako izgleda prvi Mega Žabac Food Outlet

01.06.2021 u 12:45

Bionic
Reading

Maja i Mario Žamboki u utorak su svečano nasuprot okretišta tramvaja u Dupcu otvorili svoj prvi Mega Žabac Food Outlet na 600 kvadratnih metara koji će zaposliti novih 20 djelatnika, priopćili su iz Žapca

'U ovom dućanu zaposlit će se, kao i u prethodnima, osobe s posebnim potrebama, Dora i Ana, koje će uz pratiteljicu Helenu pružati usluge punjenja deterdženta na već sada poznatom i jedinom konceptu deterdžentomata u Hrvatskoj. Više od 1000 artikala najpopularnijih hrvatskih i stranih marki dostupno je po najpovoljnijim cijenama', ističe se u priopćenju.

Danas Food Outlet Žabac zapošljava 80 ljudi u sedam trgovina. Ovo je ujedno i jedini ovakav koncept maloprodaje koji je na Euromonitorovom natječaju temeljenom na istraživanju provedenom u 80 zemalja svijeta osvojio nagradu za inovativnost u kategoriji Grocery za New Concepts in Retailing 2017.

Food Outlet Žabac koncept je dućana u kojima se prodaje štok - višak robe proizveden u tvornicama, lom - oni proizvodi koji su oštećeni u proizvodnji ili kojima nije dobra ambalaža i rok roba - proizvodi pred istek roka trajanja, ističe se u priopćenju.

  • +5
Mega Žabac Food Outlet Izvor: Reuters / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL