superluksuzan smještaj

[FOTO] Nećete vjerovati da ovakva mjesta postoje u Hrvatskoj. Zavirite u oaze glamura i hedonizma

01.05.2021 u 13:40

Bionic
Reading

U vrijeme pandemije daleka putovanja možda i nisu najbolji izbor. Zato je pravi trenutak da istražite ponudu na našem Jadranu

Izdvojili smo neke od najglamuroznijih vila i malih hotela u kojima ćete se osjećati kraljevski.

Hotel Villa Nai 3.3, Dugi otok

  • +15
Hotel Villa Nai 3.3 Izvor: tportal.hr / Autor: Hotel Villa Nai 3.3

Nazvan Villa Nai 3.3, ovaj luksuzni hotel nalazi se u stoljetnom masliniku u mjestu Žman na Dugom otoku. Idejno rješenje izradio je poznati arhitekt Nikola Bašić. Hotel raspolaže s osam smještajnih jedinica za goste – pet delux soba i tri delux suitea, koji ukupno mogu primiti 16 osoba.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Hera, Hvar

  • +15
Vila Hera Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Vila Hera

Vila se nalazi u mjestu Zaraće na otoku Hvaru. U cijelosti je renovirana te je namijenjena za šest gostiju. Otvorena kuhinja je u prizemlju, velika dnevna soba na prvom katu, a glavna spavaća soba s kupaonicom u potkrovlju te dodatne spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama u susjednim kamenim kućama.

Više informacija pronađite OVDJE.

Casa Ars Natura, Grožnjan

  • +20
Casa Ars Natura Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Casa Ars Natura

U središtu Grožnjana nalazi se Casa Ars Natura, kamena kuća iz 17. stoljeća. Najvažniji elementi kuće su originalni i datiraju iz doba u kojem je nastala: ulazna vrata s ključanicom, stepenište, grede i ognjište. Čitav interijer pažljivo je odabran do najsitnijih detalja, a potpisuje ga dizajner Boris Ružić.

Više informacija pronađite OVDJE.

Villa Korta Katarina, Orebić

  • +17
Villa Korta Katarina Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Villa Korta Katarina

Hotel Villa Korta Katarina nalazi se u Orebiću na Pelješcu. Ima 10 soba, a gostima su na raspolaganju fitnes centar, vanjski infinity bazen i masažni bazen s vodopadom. Unutarnji masažni bazen smješten je uz finsku i tursku kupelj. Velebna biblioteka mjesto je za druženje i kušanje vina.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Cotogna, Labin

  • +14
Vila Cotogna Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatia Luxury Rent

Vila se nalazi u naselju Kunj u blizini Labina. S tri spavaće sobe opremljene bračnim krevetima i tri kupaonice pruža smještaj za šest gostiju. Dvorište koje se prostire na 3500 kvadratnih metara potpuno je ograđeno kamenim zidom i živicom. Osim bazena, ponuda uključuje opremu za badminton i stolni tenis, igralište za najmlađe goste i prostor za roštiljanje na otvorenom.

Više informacija pronađite OVDJE.